Yaklaşık 1 haftadır uyku sorunu çekiyorum daha önceleri böyle bir şeyin varlığını bile bilmeyen bir bünyem vardı, vurduğum gibi kafayı direk uyurdum. Son 3 günün 2 günü yarım yamalak 1 günü ise 10 saat uykuyla geçirdim. Uyku esnasında kalp atışlarım artıyor ve uykuya dalamıyorum kafamda anlamsız kurgular kurmaya calısıyorum böylece uyurum diye ama olmuyor tam her bağlantı kopacakken tekrardan başa dönüyor. Nefes alıp verişlerimi saymayı, anılarımı hatırlamayı, papatya çayını, karışık kedi otu çayını, pasifloren şurubunu denedim yarın psikiyatriye gideceğim bana yardımı dokunacak bilgisi olan herkesden cevap bekliyorum lütfen delirmek üzereyim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Uykuya dalma sorunu ve çaresizlik.
Collapse
X
-
bende 4-5 aylık bi dönemde yaşadım tam uykuya dalacağım anda garip şekiller canlanıyodu gözümün önünde hemen endişeyle uykumdan uyanıyodum düşüncelerime yön veremiyodum aklıma hep kötü şeyler geliyodu bende okb depresyon anksiyete bozuklupu bir arada vardı üçü bir arada olumca daha fena oluyodu günde 3 atarax akşam yatarkende anafranil içiyorum kendime geldim çok şükür psikiyatriye gitmeden sakın sakın ilaç kullanma sana daha çok zarar verir çünkü her bünyede farklılık gösterebilir ben o dönemde düşünmemeye çalıştım hep televizyon izleyerek ugudum çok yardımı oldu
-
Sıcaktandır Batuhan. Oruç tutuyorsan oruçtandır. İkisi de değilse yorulamayan beden uyumamak için direnir. Yakıtı biten otomobil gibi, yorulan cıvata gibi, işleyen demir gibi, hareketin sonucu açlık , susuzluk ve uyku isteğidir. Bedenen yorulup da uyuyamayacak bir kişi tanımıyorum.
Yorum
Yorum