tekrar merhaba yine ben arkadaşlar ama sizinle bi sıkıntımı paylşmk istiyorum.uyurken düşme hissi oluşuyo ve uyanıyorum sonra uyu uyuyablirsen...hani bi boşluğa düşme hissi vardır ya içiniz boşalır gibi olur işte onu gece boyunca sık sık yaşıyorum bunun bi nedeni var mıdır?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
uyurken düşme hissi
Collapse
X
-
Arkadaslar bana bu cok fazla oluyordu lise donemlerimde ve ben de din dersi hocama sormustum bana demisti ki ``FAZLA GUNAH ISLEMEMEYE DIKKAT ET`` sadece bir uyari demisti ve genelde bircok insana da olurmus. O zamanlar cook korkmustum:P))SEN HERŞEYE DEĞERSİN!!!
Yorum
-
Bazen ben de uyurken düşüyormuş gibi olurum birden sıçrarım yataktan ama tekrar uyuyabiliyorum..Bu tekrar uyutamayacak boyutlarda da olabiliyor demek..
elifce kansızlıktan olduğunu ilk kez duydum gerçekten çok ilginç yeni bir şey öğrendim
Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben
Yorum
-
maymunlar senin ataların olabilir ama benim değil;bu durumda senle aynı türün mensupları değilizOrjinal yazı sahibi: AlbertEinsteinatalarımız maymunlar uyurken ağaçtan düşerdi.
bu yüzden uykumuzda düşme hissi yaşarız.
Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.
Yorum
-
8O bu nasıl bir cevap böyle...Orjinal yazı sahibi: sultanceArkadaslar bana bu cok fazla oluyordu lise donemlerimde ve ben de din dersi hocama sormustum bana demisti ki ``FAZLA GUNAH ISLEMEMEYE DIKKAT ET`` sadece bir uyari demisti ve genelde bircok insana da olurmus. O zamanlar cook korkmustum:P))
Yorum

Yorum