Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnternet bağımlığından kurtulmak istiyorsan...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnternet bağımlığından kurtulmak istiyorsan...

İnternete yalnızca sabahleyin gir. Akşamleyin internete girme, sadece televizyon izle. Böyle yap ve bağımlılıktan kurtul...

interneti bırakıp televizyona sararsın o zaman da, bir şey değişmez..
    Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
      Sonuçta her şeyin bağımlılık yapan bir tarafı var. Biz burada, bir şeye aşırı bağımlı olmaktan kurtulmaya çalışıyoruz. Lütfen önyargılı olmayalım.

Yorum

Akşamları internete girmek çok sakıncalı hele de internet bağımlılığınız varsa artık gece 3 e 4 e kadar bilgisayar başında bulursunuz kendinizi.Sabahları en iyisi kısaca girmek dozunda yoksa işler sarkar...

Yorum

bende nete giriyorum ders için daha çok yararı olduğu kadar zararıda var bence biz interneti diğil internet bizi kontorol ediyor
          Hayatta yapabileceğiniz en büyük hata,
          sürekli bir hata daha yapacağımız KORKUSUDUR!

Hayat budur.Onu hissedin , onu yaşayın ve ondan hoşnut kalın .

Yorum

İnternet televizyon olmasa kafayı hepten yerdik. Normal insanlar bunlar olmasa gene birbirleri ile vakit geçirebilirdi. Bizde bir köşede oturup kafayı yerdik herhalde.
            I'm fine. I'm just not happy.
            G.House

Yorum

Bu aralar internete öyle bağımlı oldum ki telefonun şarj olmasını bile bekleyemiyorum..

Yorum

telefondan girmeyin internete kör olursunuz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
                  Evet akıla hemen bu geliyor bu soru geliyor ama anlatılmak istenilen şey birşeye olan bağımlılığınızı sürekli değilde başka birşeyler yaparak yavaş yavaş önüne geçebilmemiz. Yani ben bugün 1 paket sigara içiyorsam yarın onu 10'a düşürüp geriye kalan o 10 sigaranın yerine de birşeyler atıştırabilirim. Mümkün olabilecek şeyleri insan istese yapar bence.

Yorum

İşleniyor...
                  X