Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kardeşimin kullandığı ilaçlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Halisünasyon ilacı

Arkadaşlar, 14 yıldır şizoefektif hastasıyım.Yani şizofreni ile bipolar bozukluğu aynı anda yaşıyorum.İlk 2 yılda akut devreyi ilaçlarla geçirdikten sonra ,şuan işimde ve sosyal hayatımda aktif bir insan olmayı başardım.Ancak bu güne kadar işitsel halisünasyonlardan kendimi kurtaramamıştım.Bir gün aktardam aldığım "HÜNNAP" adlı meyveyi, günlük ilaçlarımla beraber günde 15-20 adet yiyorum.İşitsel halisünasyonum kayboldu.Vücutta bir rahatlama hissettim.Şimdi daha neşeli ve aktifim.Sizlerin kullanmasını tavsiye ederim.Bir deneyin bakalım korkmayın denemekle ölmezsiniz.Deneyen arkadaşlar sonucu bana bildirsin lütfen.

Yorum

merhabalar bir sene önce doktor bana şizofreni değilsin ama yakın bişeysin demişti şuan risperdal 2 mg ve lustral 50 mg kullanıyorum tedaviye başlayalı 1 sene oldu hastaneye yatacağım hangi hastaneyi önerirsiniz :?:

Yorum

slmlar

ben 6.5 senedir ilaç kullanıyrm son kullandıklarım efexor75 lamictal50 dogmatil200 görüşlerinizi bekliyorum

Yorum

bende iğne vuruluorum paranoid şizofreni olarak halkımı selemlamak ve kaydedeğr işler yapmak umuduyla hepinize iyigecelr mutlu hayellr dostlarım.

Yorum

Selam canım kardesinın yasını bılmıyorum fakat kullandıgı ılaclar zaten agır ve dozları sanırım fazla tutulmus.sınır bozuklugunu ılacları yapabılır.dıkkat eksıklıgıde ılaclarından kaynaklı.xanax dıe bahsettıgın ılac zaten sınır hapı bununla ılgılı herhangı bır teshıs konmusmuydu.bence doktoruna tekrar danıs yada recetenı ve kardesını farklı bır doktora daha gostermelısın.gecmıs olsun
            Melike Deniz:79:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
              benim kızım daha küçücük 9 yaşında doktor risperdal verdiği halde kullanmaya cesaret edemedim.onun yerine lustral ve tofranille devam ediyoruz.ama durumunda bir değişiklik yok sadece eskiye nazaran daha sinirli bir çocuk oldu.ben onun eskiden öfkelendiğine pek şahit olmazdım.

9 yaşındaki kıza risperdal veren doktor acaba insan mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hersekzade View Post
                Arkadaşlar dün doktora gidip derdimi anlattım kardeşide yanıma alıp...bir güzel muayene etti....
                ve şu ilaçları verdi....

Abilify 30 mg sabah 1 akşam 1
                Akineton sabah 1 akşam 1
                depakin sabah 1 akşam 1
                birde flunexol depo iğne verdi haftada 1 olmak üzere...

risperdal conta iğne 15 gunde bir oluyor-dum...sizde halüsinasyon yada gercekten gördüğünüz şeyler var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizopantera View Post
                  bende iğne vuruluorum paranoid şizofreni olarak halkımı selemlamak ve kaydedeğr işler yapmak umuduyla hepinize iyigecelr mutlu hayellr dostlarım.
                  sizin gibi bir lideri bekliyorduk.şizofrenler cumhuriyetini kurmak için emirlerinizi bekliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dost84 View Post
                    sizin gibi bir lideri bekliyorduk.şizofrenler cumhuriyetini kurmak için emirlerinizi bekliyorum

Sağol eksik olma.sen şizofrenmisin?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hersekzade View Post
                      Galiba doğuştan var ama 16 yaşından sonra okulu bırakıp eve kapanınca
                      dahada arttı şu an 26 yaşında genetik olduğunu düşünüyorum
                      son zamanlarda ilaçları aldığından belli yapmadığı kalmadı bize..evi birbirine katıyor sürekli bağırıyor,yarın doktora gidecem,hastaneyi ayağa kaldıracam dayanamıyorum diye...ama sanki ağır hasta gibi geldi bana
                      doktorlar bize düzelen cinsten diyor ama...
                      o kadar dertliyimki...ANLATAMAM

sabah xanax0.5 mg (yarım),depakin(yarım),akineton(yarım),flunaxol

akşam;Ripserdal(yarım),flunaxol(tam),depakin(tam), akineton(yarım),xanax 0.5 mg(yarım)

Kardesim Allah sifa versin , nasil oldu kardesin bir toparlanma var mi

Yorum

İşleniyor...
                      X