Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şizofreni için mükemmel ilaç

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şizofreni için mükemmel ilaç

arkadaşlar CEDRİNA isimli ilaç mükemmel benim gördüğüm ne halüsinasyon kaldı ne ses kaldı ne paranoya kaldı..günde 300mg alıorm bu kadar ii bi ilaç yok öncesinde rexapin kullanıodum işe yaramadı ama bu ilaç mükemmel..hiç dinmicek hiç bitmicek sanıodum bütün hastalığımı aldı götürdü.
    Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
    Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

cedrina, seroquelin jeneriğidir. etken maddesi ketiapindir. ketiapinin şizofreni tedavisinde diğer antipsikotiklere bir üstünlüğü yoktur. bu senin kişisel deneyimin. senin için harika ilaç olabilir ama başkaları için olmayabilir.

Yorum

Değişik anti psikotik ilaçlar var , doktor tavsiyesi ile size uyan birini kullanacaksınız . Ama sürekli kullanılması gerekiyor sanırım. Tedavi etmiyor ,ancak hastanın gerçeklik dünyasından kopmadan yaşamasını sağlıyor.

Yorum

Bende Seroquel kulanıyorum bana da çok iyi geldi kısa zaman olmasına rağmen ( 6 ay ) daha öne Risperdal kullanmıştım ama tam olarak yok etmemişti rahatsızlıgımı ama ketiapin bambaşka bir ilaç fakat bende sanıyorsam bağımllık yaptı içmedğim gece saat 4- 5 e kadar uyku denen bir şey yok birde acaba bnu ölene kadarmı içeceiz ? bilgisi olan varsa bu konuda yazabılırmı ?
        Orjinal yazı sahibi: maviyesil View Post
        Değişik anti psikotik ilaçlar var , doktor tavsiyesi ile size uyan birini kullanacaksınız . Ama sürekli kullanılması gerekiyor sanırım. Tedavi etmiyor ,ancak hastanın gerçeklik dünyasından kopmadan yaşamasını sağlıyor.

Yorum

bu ilaç belki sadece sana iyi geliyordur başkasına iyi gelicek diye bir kaide yok genede iyi olduğuna senin adına sevindim

Yorum

İnvega hakkında ne düşünürsünüz peki.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kestane şekeri View Post
              arkadaşlar CEDRİNA isimli ilaç mükemmel benim gördüğüm ne halüsinasyon kaldı ne ses kaldı ne paranoya kaldı..günde 300mg alıorm bu kadar ii bi ilaç yok öncesinde rexapin kullanıodum işe yaramadı ama bu ilaç mükemmel..hiç dinmicek hiç bitmicek sanıodum bütün hastalığımı aldı götürdü.

bir ilaç herkes için aynı etkiyi göstermez
              o yüzden genelleme yapamayız
              ama bu ilacın sana iyi gelmesine çok memnun oldum
              geçmiş olsun.
              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

bende bişey soracagım daha önce çok ilaç kullandım ama uzun süreli olmadı bi ay kadar risperdal kullanmıştm çok kilo aldırdı bu ilaçlarn hepsinde var mı bu kilo aldırma olayı

Yorum

hadi ya :s şizofreni başlangıcı var ilaç kullanmam gerek ama eger ilaç öle bi etki yaparsa bırakırım mutlaka

Yorum

konsantre olamıorum setralin eger ilaç kullanmazsam dahada ilerleyecekmiş mecbur gibiym bu konuda
                    tşk. ederm kilo alırsam ilaçların hiç bi faydası olmayacak kendimi kötü hissedecegim bu baştan söyleym dra psikotik bozukluk dedi şizofreni başlangıcymş ve tam anlamıyla tedavide olunmuormuş sadece aldıgım ilaçlarla oldugum yerde sayacakmış daha kötü olmayacakmş iyide değilmiş kötüde ilaç konusu kafamı karıştırıyo sadece risperdal sürekli uyutuyordu normal hayatımı etkiliyordu öyle bi ilaç kullanmak istemem

Yorum

o kadar kötü yani

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ünlem View Post
                        konsantre olamıorum setralin eger ilaç kullanmazsam dahada ilerleyecekmiş mecbur gibiym bu konuda
                        tşk. ederm kilo alırsam ilaçların hiç bi faydası olmayacak kendimi kötü hissedecegim bu baştan söyleym dra psikotik bozukluk dedi şizofreni başlangıcymş ve tam anlamıyla tedavide olunmuormuş sadece aldıgım ilaçlarla oldugum yerde sayacakmış daha kötü olmayacakmş iyide değilmiş kötüde ilaç konusu kafamı karıştırıyo sadece risperdal sürekli uyutuyordu normal hayatımı etkiliyordu öyle bi ilaç kullanmak istemem
                        Sizinle aynı şikayetlerle başlangıç olarak invega kullanmaya başladım.Şikayetlerimin hepside geçti şuamn çok rahatım:Özellikle hiç bir şeye konsantre olamıyor,hiç bir şeye dikkatimi veremiyor,kitap bile okuyamıyordum.Ama invega kullanmaya başlayalı beynimin çok açıldığını adeta yeniden doğmuş gibi oldum.Bilginiz olsun.

Yorum

tşk. ederm

Yorum

bence risperdal consta idealdir.ilk 6 ay kilo aldırır,cinsel disfonksiyonlara neden olabilir,ama bu etkiler geçici 2 yıldır kullanıyorum,şimdi hiçbir yan etkisi yok uykum düzenli, kilom sabit ve her şey yolunda herkese tavsiye ederim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ünlem View Post
                              hadi ya :s şizofreni başlangıcı var ilaç kullanmam gerek ama eger ilaç öle bi etki yaparsa bırakırım mutlaka
                              sana ıyı gelecekse sakın bırakma derım ben bak burada benım daha oncdden yazdıgım yazıda var ben bıraktım artık ıcmeyı ıcmıyorum ama normale dondum ondan once risperdal ıcmıstım bana da risperdal ıc deseler bır daha ıcmem ama seroquel guzel bır ılac hoşta kafası var ) kendını cok rahat hıssedıyorsun bende bana ılk doktor seroquel yazdıgında nerdeyse doktora saldıracatım aıleden baskalarıda daha once kullanmıstı ama ben cok memnunum normale dondum kısacası tavsıye ederım eger doktorda onerdıyse

Yorum

İşleniyor...
                              X