Merhaba, foruma yeni üye oldum. Önce forumu tanıyayım düşüncesiyle konulara göz atarken bu konuyu gördüm, paylaşmak istedim..
Daha çok yeni, geçen hafta amcam alt katta oturan şizofren kiracısıyla tartışmaya başlıyor. Tartışma esnasında o kişi, bir anda bıçağı amcama saplıyor ve iki yerinden bıçaklıyor. Aile olarak hepimiz şoktayız. Amcam daha hastahaneye kaldırılamadan orada can veriyor
( Çok ama çok üzgünüz. Geçtiğimiz pazar günü defnettik. Nur içinde yatsın inşallah...
İşin asıl üzücü tarafı da hasta olan kişi, ne yaptığının farkında bile değil. Polislere daha sonra "ben amcanın kalbini çok kırdım, üzdüm onu. Lütfen siz araya girin de bizi barıştırın" demiş...
Güler misin, ağlar mısın???????
Daha çok yeni, geçen hafta amcam alt katta oturan şizofren kiracısıyla tartışmaya başlıyor. Tartışma esnasında o kişi, bir anda bıçağı amcama saplıyor ve iki yerinden bıçaklıyor. Aile olarak hepimiz şoktayız. Amcam daha hastahaneye kaldırılamadan orada can veriyor
( Çok ama çok üzgünüz. Geçtiğimiz pazar günü defnettik. Nur içinde yatsın inşallah...İşin asıl üzücü tarafı da hasta olan kişi, ne yaptığının farkında bile değil. Polislere daha sonra "ben amcanın kalbini çok kırdım, üzdüm onu. Lütfen siz araya girin de bizi barıştırın" demiş...
Güler misin, ağlar mısın???????

Yorum