Merhaba arkadaşlar size bir şey sorucam. Benim durumum sosyal fobi tanımının çoğuna uyuyor fiziksel göstergelerinde çoğu uyuyor ama ben yabancıların yanında değilde tanıdığım insanların yanında veya onlar çevremde oldukları zaman rahatsız oluyorum tanımadığım kişilerin arasında hiç böyle bir sorunum yok en zorlandığım şey olan topluluk önünde konuşmayı bile tanımadığım insanlar önünde yapabilirim. Acaba SF değilde başka bir rahatsızlığım mı var ? yorumlarınızı bekliyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
SF'li miyim değil miyim ?
Collapse
X
-
sen kendin olmaktan korkuyorsun, dış masken o kadar büyümüş ki sana kalkan olmuş. tanımadığın kişiler seni tanıyana kadar kalkanla rahatsın peki iyice kaynastıktan sonra sofrada da kalkanla mı oturacaksın ? yoksa ardında sakladığın sen bu kadar kötü çirkin mi?biliyorum artık çok zor çok
kuracak yeni bir hikayem yok.
yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle
alt üst olmuş coğrafyanda
cebinde bozuk paralarınla
kendi mezarına selam durup
boşver mi diyorsun kanasın.
-
Orjinal yazı sahibi: derozgur View PostKendini çok açma insanlara ki tanıdıkların seni tanımasın, sanal bir küre yarat içinde yaşa sınırın olsun. Ozaman kimsenin yanında sıkıntı çekmezsin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: labirent View Postyakın çevrenden bu şekilde baskı görmeseydin kendini nasıl ifade ederdin ? neler söylerdin onlara? nasıl hareket ederdin yanlarında?
Yorum
-
zevkleriniz uymasada sende alternatifler var ama karşı tarafta biir uyum sorunu var o zaman.sen sosyal ortamda da olmayı biliyorsun,evde de olmayı eğlenebilmeyi,vakit geçirmeyi biliyorsun,karşı tarafada uyum sağlamayı biliyorsun. ama karşı taraf bunu yapamıyor,ben sana uymam yeniliklere açık değilim sen bana uy tarzında bi yaklaşımları var yazdıklarından bu çıkıyor burda sen yeterince şartlarını zorlamışsın.bir kaç kişi kafa dengin değil diye dünyaya ya da kendine küsmek ,kendini geri çekmekte doğru değil.bence bırakta karşındaki biraz düşünsün o kadar alternatif sundu hepsine hayır dedim acaba bende mi sorun var desin.
Yorum
Yorum