Anladım ki ben iki kişiyim. Ben ve kimyam. Ne ben "kimyam"ım, ne de kimyam ben. Kimyamla anlaşırsan bana ulaşırsın.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
anladım ki ben iki kişiyim.
Collapse
X
-
[QUOTE="ahenk";318868]kimya etkilenme demektir. bir insan kabul görmeyeceğini düşündüğü ortamlarda kendisi olamaz. Salgılanan hormonlar yüzünden ketlenir. maske takmak zorunda kalır. kimyasının dayatması sonucu başka bir kimlik oluşturur. bu kimlik ikincil kimliktir. diyolok kurduğumuz kişi ise o kişi değil ikincil kişiliğidir. "gerçek beni" ile iletişime geçmek için insanların kimyası ile barışık olmamız lazım. bunu anlatmak istedim.Orjinal yazı sahibi: esintili24 View PostAnladım ki ben iki kişiyim. Ben ve kimyam. QUOTE]
kimyam'ı biraz açarsak??... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....
Yorum
-
kimya dendimi nedense hep "SİMYACI" romanı aklıma geliyor... süper bir arayış romanı ortaokulda okumuştum bulsam yine okurum tavsiye ederim

KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum
-
[QUOTE=esintili24;318870]burda yazılanlar tıpkı beni anlatmış.ifade edemiyordum bir türlü..Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
kimya etkilenme demektir. bir insan kabul görmeyeceğini düşündüğü ortamlarda kendisi olamaz. Salgılanan hormonlar yüzünden ketlenir. maske takmak zorunda kalır. kimyasının dayatması sonucu başka bir kimlik oluşturur. bu kimlik ikincil kimliktir. diyolok kurduğumuz kişi ise o kişi değil ikincil kişiliğidir. "gerçek beni" ile iletişime geçmek için insanların kimyası ile barışık olmamız lazım. bunu anlatmak istedim.
Yorum

Yorum