Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anladım ki ben iki kişiyim.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• anladım ki ben iki kişiyim.

Anladım ki ben iki kişiyim. Ben ve kimyam. Ne ben "kimyam"ım, ne de kimyam ben. Kimyamla anlaşırsan bana ulaşırsın.
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Sana ulaşmak için kimyanla anlaşmamıza ne gerek özelden mail atarız ulaşırız sana olmaz mı?
    GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Biz ise üç kişiydik Bedirhan Nazlıcan ve ben...
      Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
        Sana ulaşmak için kimyanla anlaşmamıza ne gerek özelden mail atarız ulaşırız sana olmaz mı?
        Esintili espri yaptım kızmasın umarım
        GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

[QUOTE="ahenk";318868]
          Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
          Anladım ki ben iki kişiyim. Ben ve kimyam. QUOTE]

kimyam'ı biraz açarsak??
          kimya etkilenme demektir. bir insan kabul görmeyeceğini düşündüğü ortamlarda kendisi olamaz. Salgılanan hormonlar yüzünden ketlenir. maske takmak zorunda kalır. kimyasının dayatması sonucu başka bir kimlik oluşturur. bu kimlik ikincil kimliktir. diyolok kurduğumuz kişi ise o kişi değil ikincil kişiliğidir. "gerçek beni" ile iletişime geçmek için insanların kimyası ile barışık olmamız lazım. bunu anlatmak istedim.
          ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
            Esintili espri yaptım kızmasın umarım
            farkettim.

Yorum

kimya dendimi nedense hep "SİMYACI" romanı aklıma geliyor... süper bir arayış romanı ortaokulda okumuştum bulsam yine okurum tavsiye ederim

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

galiba bende iki kişiyim..
                doğruyu gören bir tane var birde ona isyan eden arsız biri var içimde..
                biri iyi düşünüyor diğeri yanlış yapıyor...
                ....................

Yorum

[QUOTE=esintili24;318870]
                  Orjinal yazı sahibi: "ahenk"

kimya etkilenme demektir. bir insan kabul görmeyeceğini düşündüğü ortamlarda kendisi olamaz. Salgılanan hormonlar yüzünden ketlenir. maske takmak zorunda kalır. kimyasının dayatması sonucu başka bir kimlik oluşturur. bu kimlik ikincil kimliktir. diyolok kurduğumuz kişi ise o kişi değil ikincil kişiliğidir. "gerçek beni" ile iletişime geçmek için insanların kimyası ile barışık olmamız lazım. bunu anlatmak istedim.
                  burda yazılanlar tıpkı beni anlatmış.ifade edemiyordum bir türlü..

Yorum

İşleniyor...
                  X