Orjinal yazı sahibi: phatalogyst
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Konuşmak isteyen derdini anlatmak isteyen arkadaşlar toplanalım ...
Collapse
X
-
niye bizim semtOrjinal yazı sahibi: Olric View PostTamam buluşma ayarlayacağım bizim semtte
Gelirsin 
herkes için en uygun yer orası mı ki
hiç sanmıyorum
Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defne View Postniye bizim semt
herkes için en uygun yer orası mı ki
hiç sanmıyorum
Çünkü biz oradayız ahahah
Admin nerde oturuyorsa orada olur :P
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
ööyle olursa muhtemelen buluşmaya sadece ikimiz giderizOrjinal yazı sahibi: Olric View PostÇünkü biz oradayız ahahah
Admin nerde oturuyorsa orada olur :P
Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defne View Postööyle olursa muhtemelen buluşmaya sadece ikimiz gideriz
Yabancı değiliz bişi olmaz
Bizim semt geliştim hem tamam mı
Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: defne View Postdoğru di mi
bu gelişmiş hali
Geliştim yazmışım ya,gelişme yolunda yani
Bekle ve gör
Yorum

Yorum