Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaşlı göstermek fobisi ve yaşadıklarım

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yaşlı göstermek fobisi ve yaşadıklarım

Arkadaşlar şimdiye kadar açtığım bütün konuların temelinde bu fobi yatıyor.Size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Ben cilt bakımı kursuna gittim 3 ay boyunca ve bir manikür eğitmenimiz var.Genç bir kadın ama cok bilmiş ve hiç okumamış sadece çıraklıktan yetiştiğini söyleyen biri.Kurstakiler ise yetiştirme yurdundan gelen 16 ila 19 yaşları arasında kızlar..birkaç tanede istisna evli 40 yaşlarında kadınlar vardı.Neyse bu cok bilmiş hocamız benimle nasıl dalga gectiğini söyleyim.
    Bana kaç yaşında olduğumu sordu ve ben ona 25 bucuk dedim ve ardından kaç senedir 25 bucuksun diye güldü bende 5-10 senedir dedim.Bana demekki gercekte 35 sin bak yaşın cıktı diye dalga gecti herkes güldü ..bende 18 bucuğum zaten gibi iğrenç bi espri yaptı ve ben bu durumda bişi söyleyemedim.sanki ben yalan söylüyormuşum gibi beni aşağılamaya calıştı cok rahatsız odum..şükür kurs bitti.zaten ben üniversite mezunu biz kızım benden cok cok az eğitim almış bi insanın beni böyle aşağılaması beni cok rahatsız etti.Yaşlanma fobim zaten var ve bunu yenemiyorum.paylaşmak istedim.kurs bitti ve bu dumru unutamıyorum.sadece facebookumdan sildim bu kadını.:39:

korkunun ecele faydası yok ve her yaşın ayrı güzelliği var madem yaşlanma fobin var bugünlerin tadını çıkar

Yorum

bugünlerin tadını cıkaramıyorum şimdiden saldırıyorlar ah su kadınlar ..

Yorum

insanı yaşı değil yaşadıklaro yaşlandırırmış..bende 21 yaşındayım ama görenler 25 sanıyor...yaşımda çok daha olgun gösteriyorum..

Yorum

yaşlılara saygı da kalmadı ayrıca

Yorum

hem üniversitede İYİ bir bölüm bitirmişsin. hemde 35 yaşındasın bide saklayıp buralarda yalandan yirmibeş buçuk yaşındayım diye hava atmaya çalışıyorsun. ayıp bence çok ayıp.

Yorum

kurstaki eğitmen takılmış sadece, senin fobin olduğu için alınmışsın muhtemelen.

Yorum

böyle cevap vereceğini bilseydim kesinlikle atmazdım bu mesajı çok haklısın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: * Trip View Post
                  yaşlılara saygı da kalmadı ayrıca
                  gerçi ben de yaşlı değilim ama ben bu 'yaşlanmaktan korkuyorum' cümlesinin yaşlı insanlara yapılmış bir hakaret olduğunu düşünüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: * Trip View Post
                    gerçi ben de yaşlı değilim ama ben bu 'yaşlanmaktan korkuyorum' cümlesinin yaşlı insanlara yapılmış bir hakaret olduğunu düşünüyorum
                    niye hakaret olsun? ölümden korkuyorum demek ölülere hakaret mi mesela

Yorum

hayır ya ne 35 i gıcık etme ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fincan View Post
                        niye hakaret olsun? ölümden korkuyorum demek ölülere hakaret mi mesela
                        Yoo mesela, yamuk fincanlari hic sevmiyorum demek fincanlara hakaret olabilir mi ? Hayir
                        so you're saying there's a chance ?

Yorum

her yaşın ayrı bir güzelliği vardır.

yaşlılık fobisi= kendini sevmemek = ölüm korkusu

aslında kendini seversen her yaşını da seversin diye düşünüyorum. bunun içinde sevmedeğin yerlerdeki olumsuzlukları bir bir analiz etmelisin..
                          Sahte kalabalıkların olacağına, kaliteli bir yalnızlığın olsun..

Yorum

yaşadığım ortamdaki 16-17-18 yasında kızlardı ben 25 yasındayım biraz komplex yaptım ama hocanın dalga gecmesi cok sinir etti beni..ölüm korkusu değilde kendini sevmeme var evet

Yorum

Yasliligin sevmedigim tek kismi insanin eski gucunde olmamasi, yoksa goruntuyle alip veremedigim birsey yok, mesela Sener Usumezsoy Hocamiz da yaslandi ama vucut olarak caki gibi, insan kendine gencken bakarsa yaslaninca da dogru duzgun gorunur.
                              so you're saying there's a chance ?

Yorum

İşleniyor...
                              X