Duyuru

Collapse
No announcement yet.

[Sosyal Fobililer] Toplam kaç arkadaşınız var?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şkrkiz
    replied
    arkadaş olma noktasında sıkıntım yok çok kolay arkadaş edinebiliyorm durakta hastanede her bi yerdekalıcı arkadaşlıklar edinemiyorum yakın arkadaşlar edinemiyorum. güleryüzlü bi insan oldğm için sevlyrm çevremde arkadaş edinme noktasında çok aktifimde diyebilirim ama yakınlaşmya başladıkça ben uzaklaşıyorum .ilk adımı atan ben ama uzaklaşan yine ben
    Last edited by şkrkiz; 05-11-2013, 02:01 PM.

Leave a comment:

• Conscious
    replied
    Orjinal yazı sahibi: şkrkiz View Post
    sanalda arkadaşım çok karşı cinsle de ancak sanaldan reele dönüştürebildiğim arkadaşım oluyo işin tuhafı hemcinslerimden arkadaş edinemiyorum reelde yakın arkadaşım hiç yok dostum diyebileceğim beraber bi yerlere gidebileceğim işim olduğunda canım sıkıldığında arayabileceğim tek bir hem cinsim yok.ama uzaktan mesafeli olrk sevilen biriyim benm sorunum arkadaşlığı ilerletememe hep mesafeli kalıyo
    insanlarla neden arkadaş olamıyorsun..
    çözebildin mi..
    seni engelleyen şeyleri görebildin mi.

Leave a comment:

• şkrkiz
    replied
    sanalda arkadaşım çok karşı cinsle de ancak sanaldan reele dönüştürebildiğim arkadaşım oluyo işin tuhafı hemcinslerimden arkadaş edinemiyorum reelde yakın arkadaşım hiç yok dostum diyebileceğim beraber bi yerlere gidebileceğim işim olduğunda canım sıkıldığında arayabileceğim tek bir hem cinsim yok.ama uzaktan mesafeli olrk sevilen biriyim benm sorunum arkadaşlığı ilerletememe hep mesafeli kalıyo

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Bu şekilde sağlam bir hayat yaşayabileceğini sanmıyorum. Hiçbir arkadaşa ihtiyaç duymayan kuvvetli biriyim imajı altında gerçek bir sitem ve küskünlük vardır. Değişime ihtiyacın var.
    Orjinal yazı sahibi: exposition View Post
    Hiç arkadaşım yok.

Leave a comment:

• exposition
    replied
    Hiç arkadaşım yok.

Leave a comment:

• norvecli
    replied
    ben sosyal fobi falan değilim sanırım ama benim hiç yok yada ben onları arkadaş olarak görmüyorum :4:

Leave a comment:

• mustafaoz
    replied
    4 tane dostum var 5 tane de yakın arkadaş var geri kalanlar ise arkadaş işte

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Ayrılıklar biraz da bu yüzden koyar zaten aşıklara. tüm hayatını, gününü, saatlerini, herşeyini ayırdığın insanla bir anda bitiyor ve koca bir boşluğa düşüyorsun. Sevgili hem dost, hem arkadaş, hem kardeştir. Her boşluğu doldurur. Yaş ilerledikçe, arkadaş arzusu azalıyor insanda. Gerçekten çok sağlam parça. Kemikli, diri ve kükremeye hazır duruyor. O araçta bir depo bitirmek isterdim.
    Orjinal yazı sahibi: SFyiYENCEM View Post
    Aslında sevgili daha önemli evet. İyi bir kız arkadaşım olsa gerisini pek sallamazdım. Hayır araç benim değil.

Leave a comment:

• Pembeev
    replied
    Hic arkadasim yok

Leave a comment:

• Lionheart
    replied
    3 yakın arkadaşım var. biri akrabam
    2si de oturduğum yerden.

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    hiç arkadaşım yok.

Leave a comment:

• SFyiYENCEM
    replied
    [Sosyal Fobililer] Karşı cinsten arkadaşınız var mı?

Karşı cinsten hiç arkadaşınız var mı? Yoksa, isterseniz edinebilirmisiniz?

Leave a comment:

• SFyiYENCEM
    replied
    Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
    Yaşın 30 u geçince, arkadaşın eksikliğini hissetmiyorsun. Sadece eş ve sevgilinin eksikliğini hissediyorsun. Pek arkadaşım yok. O resimdeki araç sana mı ait, hoş parça.
    Aslında sevgili daha önemli evet. İyi bir kız arkadaşım olsa gerisini pek sallamazdım. Hayır araç benim değil.

Leave a comment:

• dreamer8
    replied
    Yaşın 30 u geçince, arkadaşın eksikliğini hissetmiyorsun. Sadece eş ve sevgilinin eksikliğini hissediyorsun. Pek arkadaşım yok. O resimdeki araç sana mı ait, hoş parça.
    Orjinal yazı sahibi: SFyiYENCEM View Post
    Gerçek hayatta toplam kaç arkadaşınız var? Sonra nerede tanıştınız arkadaşlarınızla?

Benim sadece bir tane arkadaşım var ama o da biraz tuhaf bir insan onla geçirdiğim vakitlerin çoğu çok sıkıcı oluyor yalnızlığı tercih etmek zorunda kalıyorum genelde. Ne vardı kafa yapıma uygun arkadaşlarım olsa.

Leave a comment:

• oguzhan6
    replied
    Yakin arkadas olarak sıfır

Leave a comment:

İşleniyor...
X