YOKTUR tek ilaç çevrenizdeki insanlardır.bu insanlar hem zehriniz hem de panzehrinizdir.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
anksiyetenin kesin tedavisi!!!
Collapse
X
-
Kediotundan çok şey bekliyordum günde beş fincan içtim o da olmadı, ilaçsız anksiyetem geçmiyor ama sporu denemedim yakında sabahları koşuya başlayacağım.Orjinal yazı sahibi: AND View Postanksiyetenin ilaçsız tedavisini bulamadım ben varsa sölesin biri ilaçsız geçiyosa benimki geçmiyo vallaHer şey güzel olacak...
Yorum
-
arkadaslar yasam sartlari cok ama cok onemli bence.bu hastalikta yeniyim fakat sunu anladim ki anksiyete dolayisiyla biseyler yapamiyorsunuz elinizden gelmiyor biseyler yapamadikca daha cok problem birikiyor ve biriken sorunlar anksiyeteyi daha da tetikliyor.sorunlarin cozumu ne kadar uzun vadeliyse anksiyetenin genellik kazanmasi da o denli fazla oluyor.hele ki cevrenizdeki insanlar bu sorununuzu anlamayip (ki cogu anlamaz) sizi korkak ise yaramaz usengen ahmak diye nitelendirdigi zaman ardindan ozguven eksikligi ve depresyon geliyor.hem de en majorunden.depresyon da sizi artik zevk aldiginiz seylerden zevk alamaz hale getirdiginden iyice insanlardan uzak hayattan uzak bir yasama dogru itiliyorsunuz.bu durum da sizin zamanla zihninizin ve yetilerinizin kaybolmasina neden oluyor.ve insanlarin sizin hakkinizda yanlis olarak gelistirdigi fikirleri dogrular hale geliyorsunuz.bu boyle bir kor dongu haline geliyor.ben daha cozumunu bulamadim gecen sure ancak durumun nasil isledigini anlamama yardimci oldu.gunde 3 xanax ek olarak da 2 veniba ve 1 remeronla ancak dayanabilen bir vakayim.ve genel xanax kullanma suremi asmak uzereyim.yani azaltmam gerekecek.bu denli olup da biraz olsun cozum bulan varsa lutfen yazsin.bizi ancak biz anlariz.Allah yardimcimiz olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AND View Postşey peeeki elinde olmadan oluyorsa ? yani sen yapmıyosan istemiyosan kendiliğinden oluyosa?ve geçiremiyosan ilaçsız?
evet kendiliğinden oluyor bu durum zaten biranda gergin korkulu bir moda giriyorsun sebepsiz yere nedeni belli olmayan korku yada belli olan tedirginlik vs bilinçli ilaç kullanılarak biraz hafifler bilmiyorum tanısmak lazım seninle......
Yorum
-
benim onemli sebeplerim var anksiyete yasamama sebep olan.yani endise duyacagim bircok sorun var.fakat artik yerlesti hayatima zilin calmasi hizli carpilan bir kapi bile yuregimi hoplatmaya yetiyor ilaclara ragmen ve durdugum yerde sabirsizlik tedirginlik endise bir yerde fazla duramama oturamama yemek yemek gibi basit isleri bile aceleci ve beceriksizce yapiyorum.bu tarz seyler yasayanlar var mi ?
Yorum

)

Yorum