Duyuru
Collapse
No announcement yet.
anksiyetenin kesin tedavisi!!!
Collapse
X
-
bence isin ozu burdan basliyor.bunu kendimize dedigimiz icin boyle oluyoruz bunu once biz kabullenmisiz fakat dedigim gibi hastaligimizdan oturu girdigimiz girdap bunu dogruluyor keske ben soyle soyle yaptim daha iyi oldum diyebilseydim.fakat diyemiyorum.sadece dun aksam disari ciktim yalniz basima dolastim.bi kafeye oturdum cayimi ictim etrafi izledim olumlu dusundum sikildigimda kalkip tekrar dolastim.yabanci insanlarla konusmaya calistim cakmak almadim orbegin bilerek yanima cakmak istedim tesekkur ettim kazi kazan kazidim kazikazanciyla sohbet ettim biraz daha iyi hissettim kendimi fakat sonra bugun basa dondum yeniden belki de bunu sureklilestirdgimiz zaman biraz olsun duzelme gosterebiliriz.
Yorum
-
5 yillik yaygin anksiyete hastasiyim, özellikle uyumaya calisirken ciddi ataklar geciriyordum, kendimi kasiyor ve inanilmaz stress yapiyordum ve bunlara nasil engel olacagimi bilmiyordum, ilk 2 yil hic sok ve saskinlik icinde gecti ardindan bir psikologa gittim ve bana dedigi sey aynen suydu: " erbay sorunlarini problemlerini kabul et, onlari kovmaya calisma fakat sadece seni rahatsiz etmesine izin verme" bu sözden sonra tam 3-4 yil ilacsiz yasadim ve son 1 aydir tekrardan hortladi anksiyetem ,, 1 haftadir geceleri 0,5mg xanax ile kendimi idare ediyorum fakat asil merak ettigim su : malum xanax bagimlilik yapan bir ilac fakat ne kadar alinca bagimlilik yapiyor bilen varmi,,dedigim gibi ihtiyac duydugum an sadece yatmadan önce yani gunde 1 defa ve 0.5 mg ... haftada 2 defa alindiginda bagimlilik yapmayacagini biliyorum fakat hergün bir defa almak bagimlilik yaparmi gercekten cok merak ediyorum , tabi bu bünyeden bunyeye degisir fakat ben xanaxin bagimlilik yaratmasi olmasa son derece harika bir hap oldugunu düsünüyorum dozunu ve miktarini iyi ayarlamak sartiyla tabiki...
Yorum
-
anksiyete zaten bir anda cıkıyor :laughing: , bir kere sunu sorum ilaci doktora danismadanmı aliyorsun ,eger oyleyse onceden psikiyatri doktorlarina guvenmeyen biri olarak tavsiyem bu durumlarda onceden gittigin doktora gorunmen ,insAllah en kisa zamanda iyi olursun
Yorum
-
xanaxin bilincli kullanildiginda bagimlilik yaratacagini dusunmuyorum.ben gunde 3 tane aliyordum.su an sadece yarim aliyorum.en son olarak da cookk fazla bunaldigimda almayi dusunuyorum daha sonra da birakicam.ben tekrar ve tekrar soyluyorum.ben ilaclarin verebelicegi maximum rahatligi buldum.ama ilaclar bir yere kadar.hayat sartlari uzerinizdeki baskilar ve bunlarin vadesi bence cok ama cok onemli bu hastalikta.bunlarin ustesinden gelemedikce kurtulmasi cok zor.hastalikla birlikte sorumluluklari yerine getirmek de oldukca zorlasiyor tabi.bizim de sinavimiz buymus.mucadeleye devam herseye ragmen!
Yorum
-
ne yaparsan yap tekrarlayacak bir hastalıkmış gibi geliyor bana, çünkü kendini çevrenin etkisinden koparamıyorsun... Zaten kimse senin hasta olup olmadığına bakıp da anlayışlı davranmayacağı için olumsuz tetikleyiciler etrafını kuşatmış oluyor. @dersem ilaçlarını yatma saatine yakın ayarlarsan sıkıntın azalır diye düşünüyorum, bende de oluyor kimi zaman yan etkilerden biri işte...
Yorum
-
xanaxin bilincli kullanildiginda bagimlilik yaratacagini dusunmuyorum.ben gunde 3 tane aliyordum.su an sadece yarim aliyorum.en son olarak da cookk fazla bunaldigimda almayi dusunuyorum daha sonra da birakicam.ben tekrar ve tekrar soyluyorum.ben ilaclarin verebelicegi maximum rahatligi buldum.ama ilaclar bir yere kadar.hayat sartlari uzerinizdeki baskilar ve bunlarin vadesi bence cok ama cok onemli bu hastalikta.bunlarin ustesinden gelemedikce kurtulmasi cok zor.hastalikla birlikte sorumluluklari yerine getirmek de oldukca zorlasiyor tabi.bizim de sinavimiz buymus.mucadeleye devam herseye ragmen!
Yorum
-
Dediklerine katiliyorum, doktorum bundan 1 sene önce xanaxi verdiginde ilk 3 ay günde 3 tane atabilirsin demisti fakat ben sadece yatarken yarim aliyordum ve ozamanlar gayet memnun kalmistim, dozunu iyi ayarlamak sartiyla xanax dogru alindiginda bagimlilik yaptigini dusunmuyorum, günlük 0.25 yada 0.5 mg gecilmedigi sürece bagimlilik yapmaz fakat isi garantiye almak istiyosan haftada 3-4 defa dedigim miktarlarda alip keyfine bakabilirsin.Orjinal yazı sahibi: 1anksiyeteli View Postxanaxin bilincli kullanildiginda bagimlilik yaratacagini dusunmuyorum.ben gunde 3 tane aliyordum.su an sadece yarim aliyorum.en son olarak da cookk fazla bunaldigimda almayi dusunuyorum daha sonra da birakicam.ben tekrar ve tekrar soyluyorum.ben ilaclarin verebelicegi maximum rahatligi buldum.ama ilaclar bir yere kadar.hayat sartlari uzerinizdeki baskilar ve bunlarin vadesi bence cok ama cok onemli bu hastalikta.bunlarin ustesinden gelemedikce kurtulmasi cok zor.hastalikla birlikte sorumluluklari yerine getirmek de oldukca zorlasiyor tabi.bizim de sinavimiz buymus.mucadeleye devam herseye ragmen!
Yorum

Yorum