Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yemek yemekten korkuyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: özgee View Post
    rica ederim canım.umarım yardımcı olur çok güzel bilgiler vermiş.son sayfalara doğru gevşeme teknikleri filan var onlar da çok işe yarıyor.yani en azından bende yaradı kendimi gergin hissettiğim zamanlarda
    cok teşekkürler..kitabın kapağını açmadan mutlu oldum.belkide bu bir kaderdir.bu kitap sayesinde iyileşirim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: özgee View Post
      o rezil olma korkusu herkeste oluyor.mesela 2 yıl önce yağmurlu bir günde merdivende kaymıştım.ufak bir kazaydı.daha hatırladıkça kıpkırmızı oluyor ama şunu da düşünmek lazım,o gün orda kayıp düştüğümü kim hatırlıyor ya da senin kola içtiğin o günü o kızlardan kim hatırlıyor ki.işte böyle düşünüp rahatlıyorum
      aa evet bunu hiç düşünmemiştim.

Yorum

inşallah canım ya o zaman ne sevinirim ama yani ben işe yarayacağına eminim.ve hatta kütüphaneden almış olmasaydım sana gönderebilirdim de
        Ölürüz diye mi üzülüyoruz?
        Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada
        Kötülükten gayri?
        Orhan Veli KANIK

Yorum

yarın d&r dan alırım sorun değil yinede teşekür ederim canım.

Yorum

ne demek rica ederim evet bundan sonra öyle düşün, kim hatırlıyor ki
            Ölürüz diye mi üzülüyoruz?
            Ne ettik, ne gördük şu fani dünyada
            Kötülükten gayri?
            Orhan Veli KANIK

Yorum

Yemek yerken tam korkun ne canım? yediklerinin boğazında kalmasımı, kilo almaktan korkmanmı? nedir tam olarak hissettiklerin. Evdeyken ailenle birlikteykende mi aynı sıkıntıyı yaşıyorsun?
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İşleniyor...
              X