Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne zaman normale dönücez ya şu işe yaramayan ilaclardan nasıl kurtulucaz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne zaman normale dönücez ya şu işe yaramayan ilaclardan nasıl kurtulucaz?

4 senedir yapmadığım halt kalmadı kendimi düzeltemedim. ilaclar işe yaramıyor ama kullanmadığın zaman daha berbat oluyorsun bırakamıyorsun..
    bu efexor ne iğrenc ilac ya insanı odun gibi yapıyor..düzelmek icin ne yapabilirim kafayı yiyeceğim..

kronik depresyon ve yaygın anksiyete var.. hayatımı zehir etti..
    şöyle bi kahkaha bile atamıyorum. konuşmakta bile zorlanıyorum...hicbirşey canım istemiyor..sürekli gerginim, sıkıntılıyım, başım ağrıyor bir tuhaf oluyorum...

psikiyatristlerin hicbirinden bi fayda görmedim hep para peşindeler..her hafta terapiye gelmen lazım diyor..ee parası bana garanti vermiyo ki..beni iyileştirsin vereyim birsürü para habire boşa para sacıyoz...zaten calışamıyoz..

insanlarla bile zor konuşasım geliyor duygusuzum, ağlayamıyorum, hayattan zevk almıyorum..

Yorum

sigarayı bırakıp spor yapmak istiyorum onu bile yapamıyorum...

Yorum

Meşguliyet şart bu durumlarda . Yapabileceğin bir iş mesela ?

Yorum

Kardeş güçlü ol moralini düzeltecek şeylere yönel.Örneğin eve çok tatlı bir köpek yada kedi al.Bunu denemediysen bir an önce dene hayatına renk katacağına hiç şüphem yok...
          Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
          Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
          Aldatıyor,aldanıyoruz
          Üç öğün de...

Yorum

Yada resim yap müzik aleti çalmaya başla eğer hayatında biri yoksa internetden konuşmaya dost edinmeye çalış...YALNIZ KALMA..
            Tabi en güzeli bi köpek al onu sahilde dolaştır,gezdir bunlar insanın ruhunu dinlendiren şeler...
            Aldatıyor,aldanıyoruz
            Üç öğün de...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kırık View Post
              Kardeş güçlü ol moralini düzeltecek şeylere yönel.Örneğin eve çok tatlı bir köpek yada kedi al.Bunu denemediysen bir an önce dene hayatına renk katacağına hiç şüphem yok...
              hep hayalimdir bir köpek beslemek evde ama ailem istemez ki annem... merak ediyorum acaba bi yerden 5 milyon dolar gelse bu hastalığım gecer mi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kronikhasta View Post
                insanlarla bile zor konuşasım geliyor duygusuzum, ağlayamıyorum, hayattan zevk almıyorum..
                aynen sanki duygulaım alınmış gibi efeksor bendede çok yan etki yaptı berbat bi ilaç

sanırım diğer arkadaşlar haklı meşkuliyet lazım

Yorum

hep hayalimdir bir köpek beslemek evde ama ailem istemez ki annem... merak ediyorum acaba bi yerden 5 milyon dolar gelse bu hastalığım gecer mi?
                  emin ol geçmez keşke geçse:happy::happy::happy:

Yorum

Off bu anneler neden mutlu olmamızı istemiyorlar.Bende çok istiyorum ama annem müsade etmiyorKardeş anneni bir şekilde ikna et bu arada yaşını sorabilirmiyim?Daha doğru yorumlar yapma açısından..
                    Aldatıyor,aldanıyoruz
                    Üç öğün de...

Yorum

mutlu olmak çok mu şart ? Bak 4 yıldır mutlu değilmişsin ama yaşayabiliyormuşsun.
                      Ayrıca bence kendini film vs. izleyerek oyalayabilirsin.Kitap filan oku işte..
                      Her türlü ölüceksin vakti gelince öylede böyle de geçiyor zaman.
                      Şunun şurasında kaç yıllık ömrün kaldı ki
                      onuda mutlu olmak için harcayağına.
                      bulunduğun durumu nasıl daha zevkli hala getirebiliceğini düşünerek harca.

Yorum

bir de transandantal meditasyon dene: www.maharishi.org.tr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birdakikaya View Post
                          mutlu olmak çok mu şart ? Bak 4 yıldır mutlu değilmişsin ama yaşayabiliyormuşsun.
                          Ayrıca bence kendini film vs. izleyerek oyalayabilirsin.Kitap filan oku işte..
                          Her türlü ölüceksin vakti gelince öylede böyle de geçiyor zaman.
                          Şunun şurasında kaç yıllık ömrün kaldı ki
                          onuda mutlu olmak için harcayağına.
                          bulunduğun durumu nasıl daha zevkli hala getirebiliceğini düşünerek harca.
                          mutlu olmak değil derdim sıkıntı cekiyorum fiziksel vücuduma vuruyor yaşayanlar bilir...sıkılıyorsun sürekli...

Yorum

mutlu olmak değil derdim sıkıntı cekiyorum fiziksel vücuduma vuruyor yaşayanlar bilir...sıkılıyorsun sürekli...
                            ben çok iyi biliyorum kronik hasta allah kolaylık versin çok zor hele iç yanmaları insanı mahvediyor

Yorum

..
                              Bu aralar çok duyuyorum bu yaşayanlar bilirleri.
                              Neyse birşey demiyorum artık.Çünkü uykum geldi diyecek birşey bulamıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X