Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ne zaman normale dönücez ya şu işe yaramayan ilaclardan nasıl kurtulucaz?
başta sürekli gerginlik, baş ağrısı..
diş sıkma,
göğüste daralma zor nefes alma,konuşurken zorlanma...
hızlı nefes alıp verme..
kolay yorulma,
libido düşmesi,
sürekli gerginlik..
mide yanmaları,
hele o başımdaki gerginlikten bir türlü kurtulamadım Allah kahretsin...kaslarım geriliyor..yaşlandım yahu kısa sürede...
birdakikaya nın yorumları çok kırıcı oluyor takmamaya çalış
en iyisi hiç okuma
aa inanmıyorum O.o
Ona bakarsan senin yorumlarında insanların düzeliceği varsada daha dibe gitmesine neden oluyor çok karamsarsın.
Herşey aman bendede o var geçmez aman bu bendende var geçmez demekle olmuyor.
..
Bu aralar çok duyuyorum bu yaşayanlar bilirleri.
Neyse birşey demiyorum artık.Çünkü uykum geldi diyecek birşey bulamıyorum.
yaşayan biliyor tabiki dışarıdan bakana hava hoş.. psikiyatristler bile anlamıyor bence bu acıyı hem de coğu...herkes ne olcak şöyle yapıver böyle yapıver öyle kolay değil işte..
he hayatta daha büyük acılar da var elbet ama psikiyatrik tedaviler cok zor ve cok uzun zaman alıyor yaşamdan kopuyorsun bir düşün ölü gibisin ve yaşaman lazım...
başta sürekli gerginlik, baş ağrısı..
diş sıkma,
göğüste daralma zor nefes alma,konuşurken zorlanma...
hızlı nefes alıp verme..
kolay yorulma,
libido düşmesi,
sürekli gerginlik..
mide yanmaları,
hele o başımdaki gerginlikten bir türlü kurtulamadım Allah kahretsin...kaslarım geriliyor..yaşlandım yahu kısa sürede...
Aaa ne tesadüf bunların hepsini bende yaşıyorum hatta üstüne devamlı midem de bulanıyor.Ve ne garip ki ortalarda heran acıdan ölücekmiş gbi dolaşmıyorum.Ki bence bunları sizin sandığınızdan çok daha fazla kişi yaşıyor.
Ama bence bunlar kullandığın ilaçların yan etkileride olabilir.
Neyse ben daha fazla birilerini krımadan gideyim.
Aaa ne tesadüf bunların hepsini bende yaşıyorum hatta üstüne devamlı midem de bulanıyor.Ve ne garip ki ortalarda heran acıdan ölücekmiş gbi dolaşmıyorum.Ki bence bunları sizin sandığınızdan çok daha fazla kişi yaşıyor.
Ama bence bunlar kullandığın ilaçların yan etkileride olabilir.
Neyse ben daha fazla birilerini krımadan gideyim.
bi dakka gitme senin hastalığın nedir ve neden böyle davranıyorsun? biliyormusun ben bu hastalık yüzünden çalışamıyorum daha ne olsun, hayattan zevk almıyorum daha ne olsun
sen böyle konuştuğuna göre cok iyisin..
bi dakka gitme senin hastalığın nedir ve neden böyle davranıyorsun? biliyormusun ben bu hastalık yüzünden çalışamıyorum daha ne olsun, hayattan zevk almıyorum daha ne olsun
sen böyle konuştuğuna göre cok iyisin..
Ya evet ben çok iyiyim.Hayatımı değer verdiğim tek insan Annem'e göre ayarladım.Onu mutlu edecek herşeyi zorunluluktan yapıyorum.Birgün Allah korusun o hayatını kaybederse çok değil ertesi gün bende intihar edicem.Hayatta Annemden başka tutunacak dalım yok.
Bazen yataktan kalkmak için bile kendime bir sebep bulamıyorum.Yada ne kadar aç olursam olayım yemek yemek için bile...
peki iyi değilsen derdin ne kardeşim niye insanları daha kötü yapmak için uğraşıyorsun
İnsanları daha kötü yapmak için uğraşmıyorum.Sadece etrafına yaşadıklarına daha doğru bakabilsinler diye uğraşıyorum.Bencil olmasınlar istiyorum.
Herşeyi "Ben" merkezli olarak değil biraz işin içine etrafındaki insanları katarak düşünsünler istiyorum.
Ayrıca burdaki her insana aynı davranmıyorum farkındaysan.Bazılarına uyuz oluyorum sadece onlara azıcık kırıcı cevaplar veriyorum :RpS_biggrin:
kronikhasta gibileride ne yazıkki sinirme denk geliyor arada kaynıyor.
Ya evet ben çok iyiyim.Hayatımı değer verdiğim tek insan Annem'e göre ayarladım.Onu mutlu edecek herşeyi zorunluluktan yapıyorum.Birgün Allah korusun o hayatını kaybederse çok değil ertesi gün bende intihar edicem.Hayatta Annemden başka tutunacak dalım yok.
Bazen yataktan kalkmak için bile kendime bir sebep bulamıyorum.Yada ne kadar aç olursam olayım yemek yemek için bile...
sen lise 2ye gidiyormuşsun ve benim yaşadıklarımla alakan yok coklu kişilk bozukluğu falan yazmışın forumda ben 30 yaşındayım nerdeyse...
senin dönemimde ben ne sıkıntılar cektim ama o zamanlar daha iyiydim böyle bir rahatsızlığım yoktu...konuşamadım ben 3 sene doğru düzgün o yaşlarda biliyor musun ?
İnsanları daha kötü yapmak için uğraşmıyorum.Sadece etrafına yaşadıklarına daha doğru bakabilsinler diye uğraşıyorum.Bencil olmasınlar istiyorum.
Herşeyi "Ben" merkezli olarak değil biraz işin içine etrafındaki insanları katarak düşünsünler istiyorum.
Ayrıca burdaki her insana aynı davranmıyorum farkındaysan.Bazılarına uyuz oluyorum sadece onlara azıcık kırıcı cevaplar veriyorum :RpS_biggrin:
kronikhasta gibileride ne yazıkki sinirme denk geliyor arada kaynıyor.
cocuğum hadi git seni kaale almıyorum benim sinirimi bozma hadi yallah ergen...
sen lise 2ye gidiyormuşsun ve benim yaşadıklarımla alakan yok coklu kişilk bozukluğu falan yazmışın forumda ben 30 yaşındayım nerdeyse...
senin dönemimde ben ne sıkıntılar cektim ama o zamanlar daha iyiydim böyle bir rahatsızlığım yoktu...konuşamadım ben 3 sene doğru düzgün o yaşlarda biliyor musun ?
Vay be ne büyük sıkıntı.. Gözlerim yaşardı..
Valla bakın birde şuna şaşırıyorum ,
30 yaşlarında insanlar niye benim söylediklerime bu kadar takılırlar ya da
Bu forumda bir başkasının söylediklerine
Neden mi çünkü bu forumdakilerin %80'ini sorunlu.
Zaten hasta olan bir insan başka bir insana nasıl yardım eder ?
Valla 2 gündür forumda takılıyorum içim karardı yemin ediyorum.
Diyorum kendi kendime insanlara rahat batıyor
Böyle insanlar böyle acı çekiyorsa
Ben napıyım ?
Vay be ne büyük sıkıntı.. Gözlerim yaşardı..
Valla bakın birde şuna şaşırıyorum ,
30 yaşlarında insanlar niye benim söylediklerime bu kadar takılırlar ya da
Bu forumda bir başkasının söylediklerine
Neden mi çünkü bu forumdakilerin %80'ini sorunlu.
Zaten hasta olan bir insan başka bir insana nasıl yardım eder ?
Valla 2 gündür forumda takılıyorum içim karardı yemin ediyorum.
Diyorum kendi kendime insanlara rahat batıyor
Böyle insanlar böyle acı çekiyorsa
Ben napıyım ?
buradaki insanlar hasta olduğu icin bu foruma takılıyorlar senin gibi geyik icin deil arkadaş...foruma girme o zaman...
burada şizofrenler, okbliler, kronik hastalar var...birbirlerine destek olmalılar..
asıl hasta sensin farkında değilsin sen bizim yaşımıza geldiğin hastanede olursun eminim daha sana cevap bile yazma zahmetinde bulunmayacağım
allah annene ve arkadaşlarına sabır versin tabi arkadaşın varsa
Yorum