Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne zaman normale dönücez ya şu işe yaramayan ilaclardan nasıl kurtulucaz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: kronikhasta View Post
    buradaki insanlar hasta olduğu icin bu foruma takılıyorlar senin gibi geyik icin deil arkadaş...foruma girme o zaman...
    burada şizofrenler, okbliler, kronik hastalar var...birbirlerine destek olmalılar..
    Zaten burdaki çoğu kişiye destek olmaya çalışıyorum.Özür dilerim sen yardımcı olamayacağım kadar hastasın ? Sorununun depresyon değil algılarındaki bozukluk olduğuna eminim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: depresyondayım View Post
      asıl hasta sensin farkında değilsin sen bizim yaşımıza geldiğin hastanede olursun eminim daha sana cevap bile yazma zahmetinde bulunmayacağım
      allah annene ve arkadaşlarına sabır versin tabi arkadaşın varsa
      Ben bu yaşta bu şekilsem sizin yaşanızda sizin gibi olmayacağıma eminim.. Tabi siz bunu istediğiniz yere çekin umrumda değil ben kendimi biliyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: birdakikaya View Post
        Zaten burdaki çoğu kişiye destek olmaya çalışıyorum.Özür dilerim sen yardımcı olamayacağım kadar hastasın ? Sorununun depresyon değil algılarındaki bozukluk olduğuna eminim.
        ben de onu diyorum ben hastayım ve sen benim hastalığımı anlayamazsın! ve bana yardımcı olamazsın bu yüzden! ve lise 2ye giden ve benim hastalığımı taşıyan kişi görmedim ben cünkü yılların birikimi bu!

Yorum

Ben bu yaşta bu şekilsem sizin yaşanızda sizin gibi olmayacağıma eminim.. Tabi siz bunu istediğiniz yere çekin umrumda değil ben kendimi biliyorum.
          ben de daha liseye giderken rahatsız olan birinin bizim yaşımızda tımarhanelik falan olacağına %80 ihtimal veririm...

Yorum

ben de onu diyorum ben hastayım ve sen benim hastalığımı anlayamazsın! ve bana yardımcı olamazsın bu yüzden! ve lise 2ye giden ve benim hastalığımı taşıyan kişi görmedim ben cünkü yılların birikimi bu!
            Kronik depresyon olduğunu söylememiş miydin sende ?
            Emin ol şimdiki gençlerin çoğunda depresyon var.Yada sokağa çık yoldan geçen 3 kişiye yaş farketmez depresyonunuz var mı ?
            diye sor bunların 2'si depresyonda olduğunu acı çektiğini söyleyecek . Durum bu ölümcül milyonda bir görülen bir hastalığınız yok öyle davranmayın.
            Hem böyle davranarak sorunlarınızıda gözünüzde büyütüyorsunuz bence

Yorum

ben de daha liseye giderken rahatsız olan birinin bizim yaşımızda tımarhanelik falan olacağına %80 ihtimal veririm...
              Ben sizin kadar feci acılar çekebiliceğimi sanmıyorum eğer hastalığım o kadar ilerlerse ki sizden bile kötü olursam sanırım yaşayamam bedenim acılara dayanmaz kalpten filan ölürüm sanırım

Yorum

Kronik depresyon olduğunu söylememiş miydin sende ?
                Emin ol şimdiki gençlerin çoğunda depresyon var.Yada sokağa çık yoldan geçen 3 kişiye yaş farketmez depresyonunuz var mı ?
                diye sor bunların 2'si depresyonda olduğunu acı çektiğini söyleyecek . Durum bu ölümcül milyonda bir görülen bir hastalığınız yok öyle davranmayın.
                Hem böyle davranarak sorunlarınızıda gözünüzde büyütüyorsunuz bence
                kızım bizdeki depresyon öyle sokaktan gecene sorduğun cevap aldığın ergen depresyonu değil tamam mı?
                ayrıca ben kronik depresyon ve yaygın anksiyete hastasıyım..

senin yaşındayken depresyonu ben de senin gibi algılardım, ağladığım zamanlarda herhalde depresyondayım derdim ama depresyon o değil işte...
                mesela ben ağlayamıyorum, etrafta bazı insanların ağzını burnunu kırasım geliyor buna annem ve babam dahil! ailemi öldüresim geliyor..anlıyor musun?
                seksten bile zevk almıyorum artık nerdeyse...ağır depresyon bu işte...fiziksel rahatsızlık duymaya başlamak...

Yorum

kızım bizdeki depresyon öyle sokaktan gecene sorduğun cevap aldığın ergen depresyonu değil tamam mı?
                  ayrıca ben kronik depresyon ve yaygın anksiyete hastasıyım..

senin yaşındayken depresyonu ben de senin gibi algılardım, ağladığım zamanlarda herhalde depresyondayım derdim ama depresyon o değil işte...
                  mesela ben ağlayamıyorum, etrafta bazı insanların ağzını burnunu kırasım geliyor buna annem ve babam dahil! ailemi öldüresim geliyor..anlıyor musun?
                  seksten bile zevk almıyorum artık nerdeyse...ağır depresyon bu işte...fiziksel rahatsızlık duymaya başlamak...

Vay be çok güzel
                  bir depresyona sahip mişsin
                  acaba merak ediyorum eşi benzeri bulunmayan bir şekilde ruhsal hastalığın olduğu için
                  sana madalya filan mı veriyorlar ? Yok bilemedim nedir bu insanlardaki ruhsal hastalık yarıştırması.

Yorum

Vay be çok güzel
                    bir depresyona sahip mişsin
                    acaba merak ediyorum eşi benzeri bulunmayan bir şekilde ruhsal hastalığın olduğu için
                    sana madalya filan mı veriyorlar ? Yok bilemedim nedir bu insanlardaki ruhsal hastalık yarıştırması.
                    cünkü bana senin gibi davrananlara uyuz oluyorum.. cözüm üret cözüm... kötü eleştiri bir işe yaramaz bizde...
                    senin yaptığın şöyle birşey mesela doktorsun sana biri geliyor kolu kopmuş dikilmesi gerekiyor sen de diyorsun ki aman bişey yok onda boşver öyle kalsın nolcak ki kolu kopuk birsürü insan var ya nolcak...

Yorum

cünkü bana senin gibi davrananlara uyuz oluyorum.. cözüm üret cözüm... kötü eleştiri bir işe yaramaz bizde...
                      senin yaptığın şöyle birşey mesela doktorsun sana biri geliyor kolu kopmuş dikilmesi gerekiyor sen de diyorsun ki aman bişey yok onda boşver öyle kalsın nolcak ki kolu kopuk birsürü insan var ya nolcak...
                      Yok ben artık sana birşey demiyorum..

Yorum

robin sen anlat bakalım nasıl yendin...

Yorum

valla ben 10 senedir atlatamıyorum 2 günde imkansız

Yorum

----------------------- ne ben nt dilinden anlamıyom ya

Yorum

silmeseydin keşke

Yorum

merak etmeyin ilaçlarını aksatmadan ve size sorun yapan şeylerden uzak kalırsanız iyileşmememiz için için bir sorun yok.

Yorum

İşleniyor...
                                X