bi program yazıverin arkadaşlar...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ilaçlar nasıl bırakılır bilen var mı?( cymbalta 60 günde 1, abizol 5 mg günde 1)
Collapse
X
-
-
ben başardım..son iki gündür yoksunluk sendromum yok..Orjinal yazı sahibi: simaoo View Postbırakıcam sonuna kadar ilk başlarda vücut tepki verecektir ama sonra alışır.. dayanıcam...
bir buçuk ay yarım doz kullandım sonra kafama göre bıraktım..
iğrençti..iki gün öncesine kadar sürekli uyuyarak atlatmaya çalıştım..
bu duruma geldiğime göre gelecek günlerden korkmuyorum..
kendim de inanamıyorum ama sonunda kurtuldum cymbaltadan!! bunun için çok mutluyum..
yaşayan arkadaşlar beni anlayacaklardır..
anksiyetem geçti mi peki, tabi ki hayır =/.aslında iyi biriyim
Yorum
-
2 yıldan fazla efexor kullandım ve 2 yıldan fazlada paxil kullandım,yaklaşık 1 aydır paxili bıraktım,ilk başlarda iki günde bir ilacı ıkıye bölerek içtim ve böyle 2 hafta falan devam ettim.ilaç bağımlılığı cok kötü ve vücutta yarattığı rahatsızlar biliyordur bırakan arkadaşlar,bir kac gün 3 güne düşürdüm ve 4 gün 5 gün derken,en sonunda artık ne olursa olsun dedim ve kendime uğraşlar bularak ilacı unuttum,size tavsiyem içmesem ne olur ki sözlerini bir kenara bırakın
bu arada müthiş bir panik hastasıyım
Yorum
-
Ben paxili bıraktığım baya kusma şikayeti yaşadım ve bıraktığımda serum yiyierek kendimi toparlayabildim.efexorda ise 20 güne yakın kustum ve 15 kilo falan verdim tam hatırlamıyorum ondada serum yemek zorunda kaldım.şimdi sereguelle losiram kullanıyorum bakalım bunları bırakmak zorunda kaldığımda ne durumda olucam.Orjinal yazı sahibi: ogrenci_unili View Post2 yıldan fazla efexor kullandım ve 2 yıldan fazlada paxil kullandım,yaklaşık 1 aydır paxili bıraktım,ilk başlarda iki günde bir ilacı ıkıye bölerek içtim ve böyle 2 hafta falan devam ettim.ilaç bağımlılığı cok kötü ve vücutta yarattığı rahatsızlar biliyordur bırakan arkadaşlar,bir kac gün 3 güne düşürdüm ve 4 gün 5 gün derken,en sonunda artık ne olursa olsun dedim ve kendime uğraşlar bularak ilacı unuttum,size tavsiyem içmesem ne olur ki sözlerini bir kenara bırakın
bu arada müthiş bir panik hastasıyım
Yorum
-
ilaçları bırakmak istiyorsan günde 1 içiyorsan 2 hafta boyunca günde yarım içeceksin.sonra 2 hafta günde çeyrek içeceksin.sonra 2 günde bir çeyrek içeceksin 2 hafta boyunca.sonra 2 hafta 3 günde çeyrek içeceksin.ve nihayetinde hiç içmeyeceksin ve bırakacaksın.bu kadar basit bende cipralexi ve efeksoru bırakırken çok zorlanmıştım.resmen uyuşturucu bağımlısı gibiydim ama bıraktım allaha şükür.şimdiden geçmiş olsun.
Yorum

Yorum