Merhabalar 22 yaşında bir erkeğim. Sorunum ise çocukluğumdan beri hayatta kendimi baskılamam, hayatı bir görev olarak görmem ve onun dışında kimseyle derinlikli iletişim kuramamam.Sürekli bir endişe huzursuzluk hali, evde bile diken üstünde yaşamam rahat olamamam, şuan çalışmıyorum çok huzursuzum ama çalıştığım zaman ise sadece iş yapıyorum aynı köle gibi, köle ruhluyum. Sosyal ve duygusal zekam sıfır. İnsanın karakterinin düşeceği en zayıf noktasındayım. Arkadaş edinsem bile hep onun iyiliğini düşünüyorum onun için bir şeyler yapıyorum kendi egom ve isteklerim yok. Duygularım yok en karaktersiz insanım bence ben. Psikoloğada gidiyorum ama bunun hiçbir faydası yok bu karakterim yüzünden hep başarısızım hayatta ne hgeniş düşünebiliyorum nede geniş yaşayabiliyorum. Hareketlerim bile aceleci ve telaşlılıyım misafirliğe gittiğimde bile saksı gibi oturuyorum, sadece iletişim başlatan ve kuran kişiyim ama devamı yok çünkü karakterim yok gerçekten birinin bana birşey sormasını istiyorum ki öyle konu açılsın dışarı çıkıp gezdiğimde bile arkadaşımla hep o ne yaparsa aynısını yapıyorum. Gerçekten böyle bir insan olamaz kendimden çok nefret ediyorum. Bunun astrolojiyle ilgisi olduğunu biliyorum ama bende fazlasıyla var olan birşey, insanlara hizmet etme çabası, insanlara fazla saygı ve hürmet. Kendimi aşamıyorum ve silkelenip rahatlayamıyorum lise biteli 3 sene oldu ama hala talebe gibi yaşıyorum. Çok tabularım var aynı kız çocuğu gibiyim, huysuzun tekiyim gerçekten huyum yok içsel bir heves yada dürtüm yok aykırı olamıyorum...Hep düşünce halindeyim sadece beynim ve zekam çalışıyor aynanda birkaç şey düşünüp birkaç iş yapmaya çalışıyorum ama hiç birşey hissetmiyorum ve içsel duygum yok,duygularıma ulaşamıyorum, sadece düşünceyim, hayatım ayrıntııı, ayrıntılarda boğuluyorum, neden sıradan insanlar gibi rahat değilim...İntihar etsem günah etmesem bu şekilde yaşamaya devam edeceğim ben insan deilim robotum bence...
(
(

Yorum