yarın yeni bir işe başlayacağım 1 haftadır bekliyorum ve diğer işimden istifa ettim geleceği olmadığından.çok mutluyken şimdik birden bire heycan dozunda artma başladı ve yemekten kesildim, iç sıkıntılarım başladı hafif hafif terlemeler baş dönmeleri vb bildiğiniz şu uyuz duygu durum bozukluğu
hani deseler ki işe almaktan vazgeçtik seni birden iyileşeceğim
ama yok çok istiyorum bu işi inşallah yarın karın ağrıları mide bulantıları yoğunlaşmaz! şimdik ben aslında uzun yıllardır paxera 20 mg günlük alıyorum
çok fazla değil aslında ve genelde çok rahat yaşam sürdürüyorum öyle senede bir iki kez hafif anksiyetem olur kısa sürede geçer. şimdik yarın çok hafif miktarda xanax alsam mı diyorum sakinleşmek ve alışana kadar işe?? hiç kullanmadım daha önce ya işte uyuyup kalırsam
hani deseler ki işe almaktan vazgeçtik seni birden iyileşeceğim
ama yok çok istiyorum bu işi inşallah yarın karın ağrıları mide bulantıları yoğunlaşmaz! şimdik ben aslında uzun yıllardır paxera 20 mg günlük alıyorumçok fazla değil aslında ve genelde çok rahat yaşam sürdürüyorum öyle senede bir iki kez hafif anksiyetem olur kısa sürede geçer. şimdik yarın çok hafif miktarda xanax alsam mı diyorum sakinleşmek ve alışana kadar işe?? hiç kullanmadım daha önce ya işte uyuyup kalırsam

Yorum