Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni bir iş yeni bir anksiyete:)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yeni bir iş yeni bir anksiyete:)

yarın yeni bir işe başlayacağım 1 haftadır bekliyorum ve diğer işimden istifa ettim geleceği olmadığından.çok mutluyken şimdik birden bire heycan dozunda artma başladı ve yemekten kesildim, iç sıkıntılarım başladı hafif hafif terlemeler baş dönmeleri vb bildiğiniz şu uyuz duygu durum bozukluğu hani deseler ki işe almaktan vazgeçtik seni birden iyileşeceğim ama yok çok istiyorum bu işi inşallah yarın karın ağrıları mide bulantıları yoğunlaşmaz! şimdik ben aslında uzun yıllardır paxera 20 mg günlük alıyorum
    çok fazla değil aslında ve genelde çok rahat yaşam sürdürüyorum öyle senede bir iki kez hafif anksiyetem olur kısa sürede geçer. şimdik yarın çok hafif miktarda xanax alsam mı diyorum sakinleşmek ve alışana kadar işe?? hiç kullanmadım daha önce ya işte uyuyup kalırsam
    THE FORCE BE WİTH YOU !!!

Orjinal yazı sahibi: anakin View Post
    yarın yeni bir işe başlayacağım 1 haftadır bekliyorum ve diğer işimden istifa ettim geleceği olmadığından.çok mutluyken şimdik birden bire heycan dozunda artma başladı ve yemekten kesildim, iç sıkıntılarım başladı hafif hafif terlemeler baş dönmeleri vb bildiğiniz şu uyuz duygu durum bozukluğu hani deseler ki işe almaktan vazgeçtik seni birden iyileşeceğim ama yok çok istiyorum bu işi inşallah yarın karın ağrıları mide bulantıları yoğunlaşmaz! şimdik ben aslında uzun yıllardır paxera 20 mg günlük alıyorum
    çok fazla değil aslında ve genelde çok rahat yaşam sürdürüyorum öyle senede bir iki kez hafif anksiyetem olur kısa sürede geçer. şimdik yarın çok hafif miktarda xanax alsam mı diyorum sakinleşmek ve alışana kadar işe?? hiç kullanmadım daha önce ya işte uyuyup kalırsam

az çok tahmin edebiliyorum heyecanınızı ya,korku dolu bir heyecan sanki değil mi? Yani heyecan da çeşitlenir,bazı heyecanlar mutluluk verir insana bazısı da sıkıntı verir,sizinki biraz sıkıntılı bir heyecan sanki,onun dışında şimdiden hayırlı olsun...
    Beni bir gün unutacaksan, bir gün bırakıp gideceksen, boşuna yorma derdi; boş yere mağaramdan çıkarma beni. Alışkanlıklarımı özellikle yalnızlığa alışkanlığımı kaybettirme boşuna. Tedirgin etme beni. Bu sefer geride bir şey bırakmadım. Tasımı tarağımı topladım geldim. Neyim var neyim yoksa ortaya döktüm. Beni bırakırsan sudan çıkmış balığa dönerim.

Yorum

evet bence anksiyete geçene kadar bir kaç gün xanax al.

Yorum

evet artık heyecanlar sıkıntı veriyor ne yazık ki. xanax alırım almasına ama uyuyaklırım işte al başına belayı
        THE FORCE BE WİTH YOU !!!

Yorum

xanaxın uyku verici etkisi ile iş stresi birbirini dengeler ve uyumazsın. eğer xanax seni uyutursa aslında o kadar iş stresi yok demektir.

Yorum

xanax alma bence. nasıl başlarsan öyle gider. Hem xanax alırsan gece uykuya dalıp işe gidememe gibi bir durumun olabilir o zaman işten atılırsın heralde

Yorum

Hayırlı olsun yeni işin.Akşam gelince ilk gününün nasıl geçtiğini paylaş.Senin hissettiklerini herkes hisseder.Kolay değildir elbett yeni bir ortama yabancı olarak girmek.

Yorum

İşleniyor...
              X