Arkadaslar,
Anksiyete bozuklugu surekli bas agrisi, mide bulantisi ve bas donmesi yapar mi? 1 haftadir 1/4 olcek Pixel kullaniyorum. ilac kullanimini kesmemeye calisiyorum fakat, bu sikayetlerim sanki ilacin yan etkisinden kaynaklaniyor gibi. 1/4 olcek de bile bu kadar yan etki yasanir mi bilmiyorum!
Ayrica 1 hafta once dusup basimisiddetli sekilde duvara vurdum, bu mide bulantisi ve bas agrisi bu dusmeden kaynaklaniyor diye endiseleniyorum.
Dustukten sonra basimin sag tarafina dokunamiyordum , ama simdi o fiziksel agri gecti. Fakat simdi sakaklarimda ciddi agri oluyor birde asiri sinirlerim bozuk, kaygilarim hat safhada.
Bu tur sikayetleri yasamis olanlar fikir verebilr mi?
Anksiyete bozuklugu surekli bas agrisi, mide bulantisi ve bas donmesi yapar mi? 1 haftadir 1/4 olcek Pixel kullaniyorum. ilac kullanimini kesmemeye calisiyorum fakat, bu sikayetlerim sanki ilacin yan etkisinden kaynaklaniyor gibi. 1/4 olcek de bile bu kadar yan etki yasanir mi bilmiyorum!
Ayrica 1 hafta once dusup basimisiddetli sekilde duvara vurdum, bu mide bulantisi ve bas agrisi bu dusmeden kaynaklaniyor diye endiseleniyorum.
Dustukten sonra basimin sag tarafina dokunamiyordum , ama simdi o fiziksel agri gecti. Fakat simdi sakaklarimda ciddi agri oluyor birde asiri sinirlerim bozuk, kaygilarim hat safhada.Bu tur sikayetleri yasamis olanlar fikir verebilr mi?

Yorum