Duyuru

Collapse
No announcement yet.

venegis:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • venegis:(

    arkadaşlar 4 ay önce Venegis 37,5 kullanmaya başladım. doktorum duruma göre arttıracağız demişti ama bendeki çarpıntı azaldığı için, hatta o derece ki hiç olmuyor bile diyebilirim, doktorumla bu ilacın iyi geldiğini kounştuk ve aynı ilaca devam ediyorum. Ama son 1 haftadır nerdeyse her gün çarpıntım var ve önceden hiç olmadığı kadar yakınımda gibi. Ellerim kasılmaya başladı ve sürekli ağlama isteği geliyor. Bazen nefes alamıyormuşum gibi oluyor. Doktora gidecek bir imkanım da yok şu ara, sizce ilaç etkisini mi yitirdi yoksa ben bir anlık psikolojiyle düzeldiğimi mi sandım? lütfen yardım edin
    ve işte..

  • #2
    Geçmiş olsun vanhalsing.Aynı durumu bende yaşıyorum.İlacını değiştirmen mi gerekir ya da psikolojik bi durumdan mı bilemedim.Bu durumdan emin olmak için doktora gidip sorman gerekir ama imkanım yok diyorsun.Umarım bu konuda yardımcı olurlar.İnşallah düzelirsin.

    Yorum


    • #3
      ilaçlar hiçbi zaman sorunumuzu komple kökünden çözmüyor malesef, sadece bastırıyor. yeniden kötü olduysan bu ilacın etkisini yitirdiği anlamına gelmez, çünkü ilaçlar mucizevi şeyler değildir ve seni bi süre idare etse de bu bir daha kötüleşmeyeceğin anlamına gelmez.. böyle zaman zaman başa dönmeler oluyor.. bence ilaca devam et birden kesersen daha kötü de olabilir çünkü.. bana sorarsan bi süre sonra kendini iyi hissetmeye başlayabilirsin.. fakat bu benim düşüncem, çünkü bende de buna benzer şeyler oluyor arada.. benim diyebileceğim sadece bunun olağan bi şey olabileceği.. ama tabi bilen birine sorman daha iyi.. doktora gidemiyorsan, en kötü eczacıya filan sor, onlar ilaçları biliyor en azından..
      "sen hiçbir işe yaramaz değilsin. Seni senden çalan toplumdur."
      Tezer


      http://www.sinirda-hareket-var.blogspot.com/

      Yorum

      İşleniyor...
      X