Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım lütfennn

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yardım lütfennn

arkadaşlar bende de anksiyete mevcut.hangi doktora gittiysem farklı bölümlere hepsinde anksiyete sonucuna varıldı.çarpıntı,baş ağrıları,mide v.ss... geçen hafta sigarayı bırakmaya kalkıştım günde 1 paket içiyordum..3gün hiç içmedim ve resmen bunalıma girdim.uyku uyuyamadım çarpıntım arttı kaygılarım arttı takıntılarım arttı v.s.. bende günde 5 adete düşürdüm sigara içmeyi.. düzeldim gibi ama ara ara yoklamaya devam ediyor.ama kaygılarımdan kurtulamıyorum yardım lütfen

içim çok sıkılıyor................ (((((((8

Yorum

Serpil hanım,ilaç kullanıyor musunuz?

Yorum

4-5 yıl öncesinde kullanıyordum.ara ara yokluyor beni evet ama bu sefer fazla yüklendi üzerime.. ilaç kullanmak da istemiyorum ona bağımlı da olmak istemiyorum o zaman zor bırakmıştım.

Yorum

sanki ben bu bedenin dışında gibiyim.sanki biri daha var içimde.. kendimden korkuyorum çıldırcakmmışım gibi deliricekmişim gibi

Yorum

İlaca bağımlı olmak, sigaraya bağımlı olmaktan iyidir diye düşünüyorum. İlaçlar en azından senin için yararlı ama sigaranın bir tek yararını söyleyebilirmisin? Satın almak için cebinden para ödersin, iç organlarının tamamına zarar verir, çevrende ki insanları senden uzaklaştırır, ağzının kötü kokmasına sebep olur, dişlerini erken yaşta sarartır vs. vs.

Yani demek istediğim, ilaca bağımlı olmak öyle abartıldığı gibi 'öcü' yada 'tü kaka' falan değil, zira yıllardır ilaç kullanıyorum ve tedavide olumlu etkisi çok fazla.

Yorum

Günde bir paket sigara içip birden bırakan sağlıklı insan bile bunalıma girer. 5 taneye düşürebildiysen çok güzel. Kaygısından kaç kişi kurtulabiliyor Serpil. Kaygı yaşam sigortasıdır, hayatta kalma içgüdüsüdür, tehlikelere karşı bir kalkandır. ama bazen haddinden fazla olduğunda insanı tüketiyor.
              Orjinal yazı sahibi: serpil-atak View Post
              arkadaşlar bende de anksiyete mevcut.hangi doktora gittiysem farklı bölümlere hepsinde anksiyete sonucuna varıldı.çarpıntı,baş ağrıları,mide v.ss... geçen hafta sigarayı bırakmaya kalkıştım günde 1 paket içiyordum..3gün hiç içmedim ve resmen bunalıma girdim.uyku uyuyamadım çarpıntım arttı kaygılarım arttı takıntılarım arttı v.s.. bende günde 5 adete düşürdüm sigara içmeyi.. düzeldim gibi ama ara ara yoklamaya devam ediyor.ama kaygılarımdan kurtulamıyorum yardım lütfen

Yorum

yine başladı.......mutsuzluk sıkıntı var içimde

Yorum

biraz daha detay vermeniz mümkün mu
                  "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                    biraz daha detay vermeniz mümkün mu
                    sgaradan ötürü değil bunu biliorum şuan yani sigarayı 10 a çıkardım çünkü.kaygı durumu var sürekli içimde başka biri var o beni mutsuz ediyor sanki..

Yorum

Daha önceden anksiyete ile ilgili tedavi görmüşmüydünüz?

Yorum

İşleniyor...
                      X