Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorgunluk hisseden yokmu ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

off bende anlamadıgım bişey var şu 3 gündür..saat 2 de 3 te uyuyan adam 10 da yataga düşüyor cok ilginç bişe bu ne olabilir bilgisi olan varmı

Bu arada 7/24 e cok güldüm cok saol valla
    ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: generation
      ben çok iyi biliyorum o yaşadığın acayip hisleri
      boşlukdamıyım, yokolup gittimmi,nerdeyim,kime sığınayım,neler oluyor,sonum geldi herhalde gibi onlarca soruyla birlikte darlık ve kasvetle birlikte körkütük bir uyku isteği hiç kalkmamacasına delice bir istek bu
      ve sana birşey diyorum sevgili kardeşim nedir senin hayatını bu hale sokan seni bu kadar darlandıran , bu denli zifiri karanlığa sokan o kasvetli şey nedir bak bende ankaradayım bu konuda yaşanmışlıklarım var zaten ankaradan bu gibi değişik sorunları olan arkadaşlarla birlikte değişik aktiviteler düzenliyecektik ama kimseden ses çıkmadı birlik beraberlik konusunu beceremiyoruz herhalde
      oluyor bişeyler işte ya. boşver. ama öyle bi aktivite neden olmasın. olabilir valla.

Yorum

megalaz akşam 22.00 gibi yatıyorum öğlen 14.00-15.00 gibi kalkıyorum. sanırım bu daha açıklayıcı oldu ne dersin anladı

7/24 gülmek ha bu da iyiydi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siyah77 View Post
          megalaz akşam 22.00 gibi yatıyorum öğlen 14.00-15.00 gibi kalkıyorum. sanırım bu daha açıklayıcı oldu ne dersin anladı

Maşallah diyeyim size..o nasıl bir uyku öle. Ben çalıştığım için erken den kalkıyorum, hafta sonları bile zorla sabah 10'a kadar uyuyorum, oda zorla yani... zıbar yat diye kızıyorum kendime
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

55

Orjinal yazı sahibi: siyah77 View Post

abi sen ölmüşsün ya valla ben cok uyuyuorum sanıyodum da neler varmış
            hiç kalkmamak lazım aslında ne dersin :P
            ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: megalaz View Post
              abi sen ölmüşsün ya valla ben cok uyuyuorum sanıyodum da neler varmış
              hiç kalkmamak lazım aslında ne dersin :P
              en iyisi :P:P

Yorum

bende halsizlik uykusuzluk var uyku iyi olmazmı unutuyosun derdi kederi sonra kalkmak istemiyosun tabi uyumasam bile devamlı bi uzanma isteği var.naaapcaz yaaaaaaaaa yokmu bunun bi çaresi

Yorum

Ben de 12,den 1den önce kalkamıyorum.Daha erken kalkmak istiyorum ama ilaçların etkisiyle sanırım kalkamıyorum.Gerçi gece geç yatıyorum .En az 10 saat uyumama rağmen hep yorgunum

Yorum

Gece uyku yokda sabah yani öğlen 12ye kadar yatmak istiyorum
                    e haliyle yorgun kalkıyorum kendimi çok rezil lanet bişey hissediyorum.hastalandığımdan beri erken yatamiyorum çünkü o aralar yatağa girerdim dön babam dön .o zamandan kalma bir alışkanlık..
                    Uyuduğum halde yorgun kalkıyorum.en iyi uyku saati 22 ile sabah 6ymış ama biz tersini yapıyoruz osaatlerde vücut uykusunu alır ve dinç olumuş ama ben o saatte yatar kalkarsam herhalde aptal gibi dollanırım))
                    testinin içinde ne varsa dışınada o sızar

Yorum

sabah işim gereği 7.30 da kalkmam gerekiyor.. tabi o yataktan ben, kendimi vinçle kaldırana kadar saat 8 i buluyor sonra da apar topar çıkıyorum... iyi ki yürüme mesafem le işe gidiyorum ki 10 dakika... ancak akşam o kadar beyin yorgunluğuna rağmen gene geç yatıyorum. işte böle hafta sonu olunca da saatlerce otuyorum gene sonra öğlen 3 e kadar uyuyorum... yorgunluk hissediyorum ama işte uykusuzluk daha ağır basıyor.. demekki yorgun olunca uykusuz da olunabiliniyor
                      Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

yorgun değilde .daha çok huysuz nineler gibiyim........................................... ...........

Yorum

yorgunluğa alıştım artık yıllardır yorgun hissede hissede enerjik olmak nasıldır bilmiyorum onun için ben hep aynıyım...
                          yorgunluğa razıyım yeterki o bunalımlı karamsar günler geri gelmesin...

Yorum

Yorgunluk hissettiğim zamanlarım oldu. Ve kendimden bildiğim kadarı ile bu vücudun tepkisi. tabi bahsi olan konu: sürekli bir yorgunluk içerisinde olman..

Çözümü düşüncelerine, stres ortamına süresi sana bağlı bir tatil vermen gerek..

Yorum

Yorgunluk hakkında bir profösörün söyledikleri

Yorgunluk hakkında Prof.Dr. Osman Müftüoğlu’nun bu günkü Hürriyet’te çıkan bir makalesine isteyen arkadaşlar aşağıdaki Linkten erişebilirler.

Link: http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...arid=95&gid=61
                              Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

ben kronik yorgunum eskiden böle değildim yaşarken oldum

Yorum

İşleniyor...
                                X