Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yorgunluk hisseden yokmu ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: siyah77 View Post
    megalaz akşam 22.00 gibi yatıyorum öğlen 14.00-15.00 gibi kalkıyorum. sanırım bu daha açıklayıcı oldu ne dersin anladı

7/24 gülmek ha bu da iyiydi
    birde ben kendime fazla uyuyor diyordum.. bu nasıl uyku böle yaa.. gerçi sana yaklaşmış olabilirim hafta sonları sabah 5 ten sonra yatıyorum ertesi gün 4 de kalkıyorum buda az olmasa gerek herhalde.. tabi hafta sonları sadece
    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

Selam eger anksıyete bozuklugu deprosyon soz konusuysa uykusuzluk halsızlıklık yorgunluk yapar.eger ılac kullanıyorsanız ondan kaynaklıdır...panıge gerek yok
      Melike Deniz:79:

Yorum

akşam yatmayı sabah kalkmayı bilmeyenlerdenim bi de pc başında çok oturuyorum sanırım o yüzden hep yorgun bitkin halsiz hissediyorum kendimi..

Yorum

Beyin Yorulması beden yorulmasından da Kötü...
          ....Engeller Takılmak İçin Değil,Aşılmak İçindir....

Yorum

mevsim geçişlerinde kendimi yorgun hissederim bundan dolayı takviye vitaminler alır moralimide yüksek tutmaya çalışırım...
            bedenen olan yorgunluklarda bir gün iki gün uyunduğunda yorgunluk falan kalmaz ama zihinsel yorgunluk hem beyni hemde bedeni yoran
            ve zihni yoran konuyu ortandan kaldırmadıkça da gerçek anlamda dinlenme olamaz...her zaman relax olmakda fayda var
            nasıl olsa
            başa gelen gelmiyor mu, olacakla öleceğin önüne bugüne kadar kim geçmiş ki eee düşünecek ne var ..relax olup en azında dakikaları güzel geçirmek en keyifli iş bence...
            zihninize olur olmaz şeyleri takıp kendinize işkence yapanlardan olmayın derim

Yorum

İşleniyor...
            X