Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hadi bana teşhis koyun :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hadi bana teşhis koyun :)

Biliyorum şimdi başlığı okuyan herkes "doktora gitsene burda soracağına"dicek.gittimm anksiyete bozukluğu dendi iki ayrı doktorda sonra gencecik kızsın gez dolaş geçer dedi diğer doktorda gezdim dolaştım gezerken iyi evde oturunca sıkıntıı neyse ben size şikayetlerimi sayayım siz bana teşhis koyun biliyorum burdaki çok kişi psikologlar kadar bilgili oldu araştırmaktan ve yaşamaktan.
    1-geçen yıl bir gece uykuya dalmadan önce aklıma korkunç bi düşünce geldi istemeden allaha küfür ediyordum ben durdurmaya çalıştıkça sanki içimden bi ses diyodu öyle kötü bi andı ki anlatamam bunu atlattım 1 ay kadar sonra.

2-kontrolümü kaybetmekten çok korkuyorum bıçak görünce ya saplarsam ya annemi kardeşimi uykuda boğarsam cinnet geçirip.
    3-şizofreni olmaktan korkuyorum.(özür diliyorum şizofreni arkadaşlardan ama nedense çok korkuyorum)
    4-otobüsün birinci koltuğunda oturamıyorum ya şoförün gözlerini kapatırsam diye
    5-bütün gün nette hastalık araştırıp özelliklede psikolojik hastalıklar okuduğum belirtileri kendime yakıştırıyorum.
    6-elime iğne batsa tetanoz aşısı olmaya koşuyorum.
    7-daha evli bile değilim ama hamile kalıp doğum yaptıktan sonra ya lohusalık psikozu yaşarsam bebeğime zarar verirsem diye korkuyorum.
    şuanda aklıma gelen bunlar sizce delirmeme ne kadar kaldı

Yorum

ewett çok fazla takıntılıyım anksiyeteyle herzaman birleşmesede ara ara birleşiyor o zamanda berbat bişi oluyo vallaa bakalım ne kadar dayanıcam

Yorum

dini obsesyon deniniyor sanırım buna.

inançı yüksek olanlarda kustal değerlere karşı istemsiz olarak hakaret etme durumu. kişi aklından geçirmek istememesine rağmen o düşünceler istemsiz bir şekilde aklına gelir ve kolay kolay çıkmaz.
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

dini obsesyonu baya bi atlattım hatta tamamen ama bu kontrolümü kaybetme korkusu ya cinnet geçirirsem korkusu(hiç sinirli biri değilim) ya zarar verirsem korkusu geçmek bilmiyor

Yorum

biliyomusun o kadar sakin bi insanım ki sen bile sinirlendirmiyosun beni yazık sana acınacak birisin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: wiCdaNsiZ
              daha beter ol gawur tohumu atheist
              önce türkçe konuş sonrada adam gibi konuş

Yorum

Orjinal yazı sahibi: wiCdaNsiZ
                Allahın kafayı oynatmı$ delisi
                kendine gelir misin
                ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

sen insanların hastalıklarıyla nasıl dalga geçebiliyosun neyse sana verdiğim her cevap seni insan yerine koymam demek,hakareti bile hak etmiyorsun

Yorum

wicdansız nickli üye sitenin kalitesini bozuyosun hastasın sen ağzından cıkanı kulagın duymuyor sıtede bı bayanla boyle konuşmak kolay...utanmaz,terbiye özürlü arkadaşım....emınım senın gıbı bı yaratığın dışarıda tek bır ınsanla ılışkısı yoktur....ağzın ıshal olmuş senın.....ağzından kusma lutfen....utan.....
                    gülsene

Yorum

bu bir obsesyonun kronık vakasıdır arkadaşım solıan denen ılac buna bırebır gelıyor sdace solıan muhtesem bı sekılde yenılıyor seni..ama düzenlı kullanmalısın.....l
                      gülsene

Yorum

yok arkadaşım
                        solıanı teyzem kullanmıştı sendekı butun şıkayetler vardı ondada....yaratıcımız deışık deışık dertler verıyor.....Allah yardımcın olsun ama teyzem solıanı kullanınca 1 yıl duzenlı hızla ıyılestı sımdı
                        gayet kendıne geldı ve eskısı gıbı oldu......umarım ışıne yarar.....bu senın elınde olmuyo tabı bunuda bılıyorum...kaldırabılecıgın bı yuk Allah başka dert vermesın...umarım düzelırsın ve bırdaha ıstemdıgın duyguları yaşamassın...bı de solıanın yanında hıc bı ılac kullanmadı
                        sadece solıan kullandıgını bılıyorummm......
                        gülsene

Yorum

ne oldu senın beynını s..in çalıştıryor sanırım ..beynın yerınde başka bır organ var heralde saldırgan yaratık....unutma kancıkmış ıslatmakmış domuzlarda yapar bunu hayattakı tek marıfetın bu ış sanırım acımak lazım sana.....cok ete cınsellıge duşkunsen kasapa gıt...yada ahıra gır sen hayvanlardan bıle zevk alırsın yaratık ama bız ınsanız ok...kulvarlarımız farklı.......
                          gülsene

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gülsene View Post
                            yok arkadaşım
                            solıanı teyzem kullanmıştı sendekı butun şıkayetler vardı ondada....yaratıcımız deışık deışık dertler verıyor.....Allah yardımcın olsun ama teyzem solıanı kullanınca 1 yıl duzenlı hızla ıyılestı sımdı
                            gayet kendıne geldı ve eskısı gıbı oldu......umarım ışıne yarar.....bu senın elınde olmuyo tabı bunuda bılıyorum...kaldırabılecıgın bı yuk Allah başka dert vermesın...umarım düzelırsın ve bırdaha ıstemdıgın duyguları yaşamassın...bı de solıanın yanında hıc bı ılac kullanmadı
                            sadece solıan kullandıgını bılıyorummm......
                            ben ilaç kullanma taraftarı pek değilim çok çok mecbur kalmadıkça tabi terapi almayı düşünüyorum ama maddi sıkıntılardan o da olmuyo bilmiyorum ne yapacağımı

Yorum

ben önce sinirlendim sonra baktım ki gerçekten sınırı aşmış acıdım ona.

Yorum

İşleniyor...
                              X