Biliyorum şimdi başlığı okuyan herkes "doktora gitsene burda soracağına"dicek.gittimm anksiyete bozukluğu dendi iki ayrı doktorda sonra gencecik kızsın gez dolaş geçer dedi diğer doktorda
gezdim dolaştım gezerken iyi evde oturunca sıkıntıı neyse ben size şikayetlerimi sayayım siz bana teşhis koyun
biliyorum burdaki çok kişi psikologlar kadar bilgili oldu araştırmaktan ve yaşamaktan.
1-geçen yıl bir gece uykuya dalmadan önce aklıma korkunç bi düşünce geldi istemeden allaha küfür ediyordum ben durdurmaya çalıştıkça sanki içimden bi ses diyodu öyle kötü bi andı ki anlatamam bunu atlattım 1 ay kadar sonra.
gezdim dolaştım gezerken iyi evde oturunca sıkıntıı neyse ben size şikayetlerimi sayayım siz bana teşhis koyun
biliyorum burdaki çok kişi psikologlar kadar bilgili oldu araştırmaktan ve yaşamaktan.1-geçen yıl bir gece uykuya dalmadan önce aklıma korkunç bi düşünce geldi istemeden allaha küfür ediyordum ben durdurmaya çalıştıkça sanki içimden bi ses diyodu öyle kötü bi andı ki anlatamam bunu atlattım 1 ay kadar sonra.

Yorum