Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yardım..

Bende sinirlendiğimde başımın içinde yanma gibi sıcaklık hissediyordum bu yüzden kimseyle doğru düzgün kavgayı bırakın tartışamıyordum bile.Üzüldüğümde endişelendiğimde falan kulağımda ensemde başımda sıcaklık hissediyordum.Bana da doktor anksiyete yazıp Prozac verdi.Bu sabah başladım.
    Başım iyi değil gibi his...yeni başlamamdan mı kaynaklanıyor acaba?

prozac'ı anksiyete için kullanıp oLumlu sonuç aLan arkadaşlar yazabilirlermi acaba?nasıl etkiler oldu...

hele bir 20 gün kullan da sonra gel. hemen etkilemez.

Yorum

sizdeki anksiyete bedeni de etkiliyor. psikosomatik diye bir tabir var yanlış hatırlamıyorsam bu gibi ruhsal kaynaklı sorunların bedene yansıması için kullanılan bir tabir. asıl sebep tabiki anksiyete. bende de anksiyete var prozac muadili olan depreksi 40 mg. olarak kullanıyorum faydalı bir ilaç, 2 aydır kullanıyorum. bu ilaç normalde mutluluk hapı olarak biliniyor. ben çok mutlu değilim normal bir insandan daha az mutluyum fakat ilacı almasam çok kötü hissediyorum. kullanmanı tavsiye ederim. ilk günlerde yan etkileri olabilir fakat 8-9 güne kadar geçer. ağız kuruluğu yaşayabilirsin belki ama bu ilaçtan ziyade anksiyetenin sebep olduğu bir şey. ben ne zaman kötü hissetsem ağzım kurur, konuşmak için dilimi dudaklarımda dolaştırır dururum.
      ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilhanabi View Post
        hele bir 20 gün kullan da sonra gel. hemen etkilemez.
        yaa bu 4.günüm ve 3 gündür uykucu olan ben uyuyamıyorum doğru düzgün.:S /: akşam 2 saat içinde ancak uykuya dalabiliyorum sabah da erkenden 8de falan uyanıyorum ki deliksiz uyurdum ben 12ye kadar ..birde üstüne karışık saçma düşünceLer cabası Allah'ım sabır !Bu ilaç bağımlılık yapmıyor dedi doktor?

NOt:Hani güneşLenirken ensenizde nasıl sıcaklık olur bende öyle hissediyorum bazen...ilaçlarımı düzenli kullanırsam geçer değil mi arkadaşlar?Rölantide yaşamdan çıkıp kendi yaşamımıza dönerbiliriz dimi???

Yorum

İlacı yazan doktora bunları sormadın mı ?

Yorum

sabırlı olmalısın 4 günde etki etmez, iki haftadan önce olumlu etkisini hissetmiyorsun, üç hafta geçene kadar ara vermeden kullanmalısın ondan sonra tekrar düşünürsün.
            ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?

Yorum

2.ayımdayım ve sabahları heycanlı gibi uyanıyorum böyle biryere yetişmem gerekiyor gibi..:S enerjiklik mi bu bilmiyorum ama kalbim aşık olmuşum gibi atıyor ve derin nefesler normalden hızlı soluk alıp veriş..arasıra baş ağrısı...sabahları daha çok beyninin boş hissi ve akşama doğru dolu beyninde baskı hissi...bu nedendir arkadaşlar?//: Kafamı dağıtmak için tiyatoya yazılmıştım babam gitmiceksin dedi.Gidicem diye inat ettim.Dövdü 20 yaşında dayak yemek ağrıma gidiyor ama sabretmeliyim.Evden kaçsam annem üzülücek annemi çok seviyorum :/

Yorum

İşleniyor...
              X