Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İki kez bir kaç yıl ara ile panik atak yaşadım. Bir daha olur mu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İki kez bir kaç yıl ara ile panik atak yaşadım. Bir daha olur mu?

Sorun çözüldü teşekkürler....
    Last edited by SunIsGod; 31-12-2011, 03:01 PM.

Herralde bilgili kimse yok ? :/ Doktora gidecek kadar büyük müdür sorunum?
    Last edited by SunIsGod; 28-12-2011, 11:37 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SunIsGod View Post
      ...Sanki herkes ölecek sanıyordum...
      panik atakta kendin ölecekmişsin gibi hissedersin başkaları değil kendi kendine tanı koyma bence bi dr'a git.

Yorum

Koca sitede bir uzman sen varsın gibi görünüyo... teşekkürler.Bunları yaşayanlardan bilgi almak istedim ama .... Doktorun bana yapabileceği şey ilaçlarla uyuşturmak olur daha cok kanımca...
        Last edited by SunIsGod; 29-12-2011, 07:35 PM.

Yorum

Tabiki doktora görünmen en doğrusu olur ama sanki bana da panik atak değilmiş de sanki halüsinasyon görmüşsün gibi geldi...Valla ben uykudan bir kez bu şekilde uyandım hareket edemedim bir de başladı mı aynı anda ezan...Buyrun cenaze namazına cidden öldüm herhalde canlı canlı tabutun içine sokuldum gibi geldi Şimdi gülüyorum tabi o zaman korkunçtu...Halk dilinde karabasan galiba benimkisi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: SunIsGod View Post
            Koca sitede bir uzman sen varsın gibi görünüyo... teşekkürler.Bunları yaşayanlardan bilgi almak istedim ama .... Doktorun bana yapabileceği şey ilaçlarla uyuşturmak olur daha cok kanımca...
            uzman değilim dr için önyargı oluşturma. ilaç yazınca eczaneye kadar takip etmiyor ilacı aldın mı diye (: bir görüş, hem tanı alman gereken bir hastalıksa bunu keşfedersin, hem fikir alırsın. ilaç yazarsa da bırak yazsın, istemiyorsan kullanmazsın.

Yorum

panik atağın kesin bir tedavisi var mı? diyorsan bence yok.
              ama bu durumda olan binlerce insan var bi şekilde hayatlarını devam ettiriyor.
              kimi iyileştim diyor.1-5-10-15 yıl sonra stresli bir olay ve üzüntü yaşadı mı?
              tekrar tekrarlaya biliyo.özellikle sıkıntılı stresli dönemlerde atak artışı olur.
              dikkat etmek lazım.dr.kontrolünde olmak en iyisidir.

Yorum

panik atak veya bunun bir benzerini yaşadığımda hastalanmış ve ilaçların etkisi altındaydım. uzman birine danıştım nedenii ilaçlarmış çoğunlukla bende bir sorun yokmus. uyuşturucu alan biri nasıl halisunasyon görüp olmayacak şeylerden korkuyorsa,seviniyorsa benimkide o biçim bi durum. Yinede bnu devamlı olarak yaşayanlar için çok kötü bir hastalık,beyin kimyasında bir bozukluk olduğu için gerçekleşiyor anladığım kadarı ile. Dışarıdan alınan veriyi beyin yanlış analiz ediyor ve buda tehlike olarak algılanıp paniklemeye neden oluyor,hem psikolojik hemde biyolojik etki ediyor.... teşekkürler.
                Last edited by SunIsGod; 31-12-2011, 03:01 PM.

Yorum

Anksiyete bozukluğu ve panik atak hastalıklarının %100 tedavisini buldum! Bana keremsamet@gmail.com adresimden ulaşabilirsiniz. Ben doktor değilim. Sadece tedavi yöntemini ve doktoru size paylaşabilirim. Dileyen arkadaşlar bana ulaşabilir. Hastalık ciddi bir konudur. Ve şakaya gelmez. Üstelik tedavi yöntemi %100 ücretsiz! Bu yazıyı okuyorsanız hayata yeniden başlamak üzeresiniz demektir. Sağlıklı günler dilerim..

Yorum

Birakin bu isleri,%100 bedava bir sey ben daha gormedim hayatimda!!Para yerine ruhumuzu isteyen seytanlara benziyorsunuz

Yorum

İşleniyor...
                    X