durum düzeldigi için konuyu sildim . teşekkr ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Takıntılar
Collapse
X
-
sedat11 İlaçlar hakkında yorum yapamam fakat doktorun diğer söylediklerinde haklıdır Mesela kas yapmam lazım gibi bir takıntın olsa ne güzel olurduOrjinal yazı sahibi: sedat11 View Postnormal yasantımada etki ediyor konsntrasyon bozuklugu falan yasamaya basladım.
psikologa gittim stilizan 1mg ve stablon 12.5 mg verdi. bu durum gecicidir bilinc altından gelen bi olay zamanla iyilesir dedi.
Mesela 30 defa hiç durmadan mekik çekmeliyim gibi... Böyle birşey yapıp takınları yönlendirebilirsin ve zihnin başka şeylerle meşgul olursa rahatlarsın diye düşünüyorum
-
hiç bir sorun basit değildir.takıntı çok kötü bir rahatsızlık.ilaçlar bu sorununa çözüm bulacaktır.bir çok psikolojik rahatsızlığın yanında ,takıntılarda eşlik diyor.bende kapıyı kilitledimmi,ocağı kapattımı geri dönmek istiyorum ama yapmışımdır deyip gitmiyorum.ama dolapların içinin katlı durması lazım ,evin dağınık olmaması lazım bende öfkeye sebep oluyor.
Yorum
-
başarabilirsin tabi ,tüm hastalıklar ilk başta öyle hissettirir.iyileşemeyeceğim ,hiç geçmeyecek bende panik atakta öyle hissetmiştim.hep aynı berbat duygular içerisnde kalacağım gibi geliyordu.ilaçlar sayesinde 2 yılda düzeldim.Orjinal yazı sahibi: sedat11 View Postinş ilaclar bittiginde eskisi gibi olmak istiyorum bunu basarabilirim umutluyum. cok teşekkr ederim degerli yorumun için
Yorum

Yorum