Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Takıntılar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Takıntılar

durum düzeldigi için konuyu sildim . teşekkr ederim
    Last edited by sedat11; 06-04-2011, 06:04 PM.
    '
    O.O.O

Orjinal yazı sahibi: sedat11 View Post
    normal yasantımada etki ediyor konsntrasyon bozuklugu falan yasamaya basladım.
    psikologa gittim stilizan 1mg ve stablon 12.5 mg verdi. bu durum gecicidir bilinc altından gelen bi olay zamanla iyilesir dedi.
    sedat11 İlaçlar hakkında yorum yapamam fakat doktorun diğer söylediklerinde haklıdır Mesela kas yapmam lazım gibi bir takıntın olsa ne güzel olurdu Mesela 30 defa hiç durmadan mekik çekmeliyim gibi... Böyle birşey yapıp takınları yönlendirebilirsin ve zihnin başka şeylerle meşgul olursa rahatlarsın diye düşünüyorum

Yorum

Dogru söylüyosn . Ya Sitede okudumda binbir türlü skıntısı olan arkadaslar var. Allah hepsne care versn inş . Benimki biraz basit gibi kalıyor ama ynede merak ediyor insan gecicekmi diye. eskisi gibi olmak istiyorum.

teşekkr ederm yorumun için
      '
      O.O.O

Yorum

hiç bir sorun basit değildir.takıntı çok kötü bir rahatsızlık.ilaçlar bu sorununa çözüm bulacaktır.bir çok psikolojik rahatsızlığın yanında ,takıntılarda eşlik diyor.bende kapıyı kilitledimmi,ocağı kapattımı geri dönmek istiyorum ama yapmışımdır deyip gitmiyorum.ama dolapların içinin katlı durması lazım ,evin dağınık olmaması lazım bende öfkeye sebep oluyor.

Yorum

inş ilaclar bittiginde eskisi gibi olmak istiyorum bunu basarabilirim umutluyum. cok teşekkr ederim degerli yorumun için
          '
          O.O.O

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat11 View Post
            inş ilaclar bittiginde eskisi gibi olmak istiyorum bunu basarabilirim umutluyum. cok teşekkr ederim degerli yorumun için
            başarabilirsin tabi ,tüm hastalıklar ilk başta öyle hissettirir.iyileşemeyeceğim ,hiç geçmeyecek bende panik atakta öyle hissetmiştim.hep aynı berbat duygular içerisnde kalacağım gibi geliyordu.ilaçlar sayesinde 2 yılda düzeldim.

Yorum

inş bende düzelicem .
              '
              O.O.O

Yorum

sanırım ilaclar biraz yorgunluk isteksizlk yapıyor
                '
                O.O.O

Yorum

yapar ama geçici bir durum bu merak etme
                  cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

sagolun. ya herşeyi bi kenara atabiliyrum artık iyilesme oldugunu hissediyorm fakat gün içersnde başımda bi agrı ve yogunluk oluyor . bu neyden kaynaklı acaba
                    '
                    O.O.O

Yorum

İşleniyor...
                    X