Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşırı Derecede Durmaksızın Düşünüyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşırı Derecede Durmaksızın Düşünüyorum

Herkese Selamlar Arkadaşlar,

Daha 22 yaşındayım. Bir saniye bile durmadan düşünüyorum, çok düşünüyorum, çok kafaya takıyorum her şeyi, beynimi yönetemiyorum, düşüncelerime engel olamıyorum, bazı olayları unutamıyorum.

Bana yardım edin, ben ne yapmalıyım?

yazmalısın.:.düşündüklerini yaz bi konu seç ve yaz ozaman hem rahatlar hemde bişey yaratmanın verdiği hazı yaşar sorunlarından kurtulur düşüncelerini kontrol altına alırsın

Yorum

bir uzmandan yardım almayı düşündünüz mü ? belki ilaç kullanmanız gerekir..

Yorum

Yani düşünmek benim elimde değil.

Yorum

dediğim gibi yazarsan düşüncelerini kontrol altına alırsın onları yönetirsin kafasına göre sana rahatsızlık veremez ben bizzat yaşamadım güven bana.

Yorum

allahım kurtarsın kıvılcım lazım sana farklı bişeler mesela namaz kıl kuran oku ne bileyim işte dine yönel
            İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
            hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
            anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meva_ View Post
              bir uzmandan yardım almayı düşündünüz mü ? belki ilaç kullanmanız gerekir..

bi uzmandan yardım alıyorum zaten ilaç da kullanıyorum 8.5 aydır.. ama işe yaramıyo mu bilmiyorum hatta ilacı içtikçe daha fazla düşünüyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Selbst View Post
                allahım kurtarsın kıvılcım lazım sana farklı bişeler mesela namaz kıl kuran oku ne bileyim işte dine yönel
                kesinlikle katılmıyorum din daha fazla düşünmeye sürükler bence din dışında herşeye bulaş ama dine bulaşma .

Yorum

bende sizin gibiyim. herşeyi çok kafaya takıyorum olur olmaz düşünüyorum(abartısız günün her saati). dediğiniz gibi bizim elimizde olan birşey değil bu beynimiz iflas etmiş birşeyler yanlış çalışıyor tek sebebi bu. bunu düzeltmek lazım. doktoruma da söylemiştim beynim sürekli birşeyler düşünüyor diye o da xanax yazdı. anlık etkileri oluyor. ilacı içiyorum içtikten 1 saat sonra kuş gibiyim.

edit: dine yönelebilirsiniz. gerçekten huzur dindedir. doğru dinle çok uğraşana şeytan daha çok vesvese verir ama belli dualar var bunlar okununca gerçekten bir rahatlama oluyor. en azından beyin tek birşeyle meşgul oluyor. bu da bizim için çok iyi birşey. allahın esmaları var belirli sayılarda bu zikirler çekilince fayda verebiliyor. bunlar yapılabilir.
                  Last edited by sickness; 05-02-2012, 11:44 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MSTFBKCK View Post
                    bi uzmandan yardım alıyorum zaten ilaç da kullanıyorum 8.5 aydır.. ama işe yaramıyo mu bilmiyorum hatta ilacı içtikçe daha fazla düşünüyorum..
                    peki drla görüştünüz mü bunu ? ilacı değiştirir yada dozunu .

yazarak çizerek ancak kafanızdakileri başka platforma taşırsınız..bu beyninizin daha yavaş olmasını sağlamaz..düşünmenizi rahatsız edici şekilde engellemez..

mani döneminde olabilirsiniz belki..o zaman beyin hızlı olur..düşüceler hızla uçuşur ,kontrol edilemez..seroquel iyi bir ilaç bu dönem için..belki drla konuşsanız size verir..kendi kendinize kullanmayın sakın..

Yorum

bence düşünmesinin temel nedeni hormonal...bir biyokimya testi yaptır ve hormon dengelerini öğren bi dene bence sorun orda.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meva_ View Post
                        peki drla görüştünüz mü bunu ? ilacı değiştirir yada dozunu .

yazarak çizerek ancak kafanızdakileri başka platforma taşırsınız..bu beyninizin daha yavaş olmasını sağlamaz..düşünmenizi rahatsız edici şekilde engellemez..

mani döneminde olabilirsiniz belki..o zaman beyin hızlı olur..düşüceler hızla uçuşur ,kontrol edilemez..seroquel iyi bir ilaç bu dönem için..belki drla konuşsanız size verir..kendi kendinize kullanmayın sakın..

görüştüm çok düşünüyorum dedim o da bu ilaç sanna biraz amann banane dedirtecek, demişti doktorum ama şimdi öyle değil amann banane diyemiyorum, ilacın dozunu değiştirdi zaman zaman..

Yorum

Yani düşünmek benim elimde değil.

ben iki sene öncesine kadar dinime aşırı düşkün biriydim ama sonra bişey oldu ve dinden soğumaya başladım.. şimdide hayattan koptum..

Yorum

görüştüm çok düşünüyorum dedim o da bu ilaç sanna biraz amann banane dedirtecek, demişti doktorum ama şimdi öyle değil amann banane diyemiyorum, ilacın dozunu değiştirdi zaman zaman..

xanax kullandınızmı. kullanmadıysanız doktorunuzdan isteyebilirsiniz. iyi ilaçtır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
                              xanax kullandınızmı. kullanmadıysanız doktorunuzdan isteyebilirsiniz. iyi ilaçtır

kullanmadım..

Yorum

İşleniyor...
                              X