Duyuru

Collapse
No announcement yet.

artık iyileştim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• artık iyileştim

arkadaşlar 8aydır ağır depresyon tedavisi bunun yanında bipolr tedavisi görmekteyim en son olarak xanax risperdal fulsac aldım xanax ve risperdali bıraktım fakat fulsac veriyor doktor gunde 2tane fakat artık içmiyorum cunku kendimi iyi hissediyorum bütün gördüğüm hayaller yok oldu sabah uyandığımda artık odamda kimseyi görmüyorum çok mutluyum
    <em>dnzmanson ..</em>

Çok sevindim senin adına
    Birşey soracağım doktor banada risperdal verdi ne düşünüyorsun bu ilaç hakkında?

Yorum

Re: artık iyileştim

Orjinal yazı sahibi: dnzmanson
      arkadaşlar 8aydır ağır depresyon tedavisi bunun yanında bipolr tedavisi görmekteyim en son olarak xanax risperdal fulsac aldım xanax ve risperdali bıraktım fakat fulsac veriyor doktor gunde 2tane fakat artık içmiyorum cunku kendimi iyi hissediyorum bütün gördüğüm hayaller yok oldu sabah uyandığımda artık odamda kimseyi görmüyorum çok mutluyum
      Doktor bırakmanı söylemediği halde kendi kendine ilacı bırakmışsan büyük hata yapmışsın..Eğer böyle yaparsan hastalığın tekrar etme riski olur..Doktora danışmadan ilacı bıkramamalısın..Bıraktıysan da tekrar doktora gidip durumu bildirmelisin..Belki tekrar başlaman gerekir ilaca..
      Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

Yorum

optimist08 risperdalin cok yanetkisi var ilk olarak benım kalbimi çok agrıtmıstı ve sürekli uyku halindeydim mumya gibi dolaşıyordum fakat artık o kadar alıstımki hiçbir yanetkisini görmuyorum onun yanında sanırım bu tür hayalleri falanda yok eden o ilaçmıs kesinlikle sabrederek kullanmanı tavsiye ederim 8)
        <em>dnzmanson ..</em>

Yorum

Re: artık iyileştim

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
          Orjinal yazı sahibi: dnzmanson
          Doktor bırakmanı söylemediği halde kendi kendine ilacı bırakmışsan büyük hata yapmışsın..Eğer böyle yaparsan hastalığın tekrar etme riski olur..Doktora danışmadan ilacı bıkramamalısın..Bıraktıysan da tekrar doktora gidip durumu bildirmelisin..Belki tekrar başlaman gerekir ilaca..
          evet kendim bıraktım ama suan iyi hissediyorum kendimi tekrar kötü hissedersem gideceğim doktora :roll:
          <em>dnzmanson ..</em>

Yorum

dnzmanson , yanlış iş yapmışsın . Aniden ilacı kesmek rahatsızlığının daha da kötüleşmesine sebep olabilir. Yine de gözün aydın olsun

Yorum

Geçmiş olsun, iyileşmene çok sevindim...
              Ya bir yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maviyesil
                dnzmanson , yanlış iş yapmışsın . Aniden ilacı kesmek rahatsızlığının daha da kötüleşmesine sebep olabilir. Yine de gözün aydın olsun
                aman boşver ilaç kullanmaktan bıktım artık kendimden utanıyorum eczaneden ilaç isteyince nasıl kullanılacağını biliyormusun diyorlar biliyorum diyorum utandım kendimden çok herşey beynimde bitiyor arkadaslar ilk basta kendimi deli sanıyordum arkadaslar dalga geciyorlardı durumumu öğrenince deli diye dalga geciyorlardı ama herkese kanıtladım artık ben deli değilim. :roll:
                <em>dnzmanson ..</em>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adrenalin
                  Geçmiş olsun, iyileşmene çok sevindim...
                  çok teekkür ederimm 8)
                  <em>dnzmanson ..</em>

Yorum

kimseyi görmüyorsan ve hastalığın diğer belirtileri de yoksa ilaç kullanman bence de saçma belki de bilinmeyen bir şekilde iyileştin :roll: neden olmasın ki :roll:

bence denemeye değer belirtiler yeniden görünmeye başlarsa doktora gider ilaç tedavisine yeniden başlarsın. ama ya yeniden görünmezse... ben de olsam denerdim

Yorum

evet kimseyi görmüyorum artık 8) belkide dediğin gbi farklı bi yoldan iyileşmişimdir 8O sadece ilaçların bazılarını ani olarak bıraktıgımdan sanırım tikler oluştu durmadan bacağımı sallıyorum falan ama oda gecer sanırım :lol:
                      <em>dnzmanson ..</em>

Yorum

sonuç olarak tıp her şeyin çaresini bulmuş değil ya da var olan bütün çareleri tespit edebilmiş değil. belki sen de tespit edilemeyen bir çare bulmuşsundur... bunu kim bilebilir... hayat risk almaya değecek kadar değerli. hastalık belirtileri tekrar başlamazsa ilaçlar kimin umrunda???

ama yine de dikkatli ol, tamam mı? bişeyler kötü gitmeye başlarsa doktora git. tabi umarım buna gerek kalmaz

Yorum

evet olabilir belkide ben bir tedavi bulmuşumdur kendime .. zaten risk almazsak hayatın heyecanıda kalmaz değilmi :roll: iyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım gercekten gerek kalmaz. :lol: :lol:
                          <em>dnzmanson ..</em>

Yorum

dnzmanson yaptığın yanlış bişe bnce.Bnde majör depresyon tedavisi göörüyorum.Bi çok kez ilacı bıraktım fakat tekrar nüksetti depresyonum.Şimdi ilaclarımı düzenli alıyorum.Bnce ilaçlarını düzenli kullan ve dr un dediği zaman da bırak

Yorum

Bencede arkadasim ..iyilesmene cok sevindim ama ilaci kafana gore bırakma bencede..doktoruna kendini iyi hissettigini ve tekrar verdigi takdirde bırakacagini sole..Sana eminim ki bunun kotu etkilerini yada yararlarini anlatacaktir...
                              Ama kendi kendine ilaca baslamakta birakmakta hele ki bir anda kesmek gercekten hic hos etkiler yaratmiyor vücutta...Madem duzeldin en fazla 1-2 ay kullanirsin daha fazla..Bence tamamen iyilesmek icin buna deger..

Yorum

İşleniyor...
                              X