Re: artık iyileştim
Merhaba Dnzmanson,
İyileşmene çok sevindim. Bendeki depresyon 5 aydır devam ediyor. Bu nedenle aşağıdaki sorularımı cevaplarsan minnetar olurum:
8 aylık tedavi esnasında Fulsac’ kaç ay önce başladın hangi dozlarda devam ettirdin.
Fulsaktan önce hangi antidepressanı kullandın neden Fulsac’a geçtin.
Sizce 8 aydır kullandığınız antidepressanlar bu süre içinde depresyona ne derece faydalı oldular. Eğer faydalı olmuşlarsa depresyondan çıkmakta olduğunuzu, kaç ay önce hissettiniz. Yoksa 8 ay sonra ilk olarak bugünmü.
Sevgiler, U34
Orjinal yazı sahibi: dnzmanson
İyileşmene çok sevindim. Bendeki depresyon 5 aydır devam ediyor. Bu nedenle aşağıdaki sorularımı cevaplarsan minnetar olurum:
8 aylık tedavi esnasında Fulsac’ kaç ay önce başladın hangi dozlarda devam ettirdin.
Fulsaktan önce hangi antidepressanı kullandın neden Fulsac’a geçtin.
Sizce 8 aydır kullandığınız antidepressanlar bu süre içinde depresyona ne derece faydalı oldular. Eğer faydalı olmuşlarsa depresyondan çıkmakta olduğunuzu, kaç ay önce hissettiniz. Yoksa 8 ay sonra ilk olarak bugünmü.
Sevgiler, U34

etrafımdaki insanlar çok rahatsız olmaya başladılar aşırı sallıyorum çünkü acaba bunun ilaçlarla bir ilgisi varmı biliyor iseniz lütfen yazın bana.fulsacı bende düşünüyorum bir tablet olarak olmayı birden çok ümitlendim ben galiba
Yorum