Düşmacunu kendimi bu konuyu işgal etmiş hissettim
Kusura bakma....Sen yaz ben okuyum.Yazmayım artık buraya

hem gldürüyo ablan beni ne mübarek insanmış 
açıkçası ben yabancı dil sevmiyorum ingilizcem sıfır. turizmle alakamda yok, yaşım ilerlemeden hayallerimin peşinden koşaym dedim.. inşallah pişman olmam..
) falan beni dinledi.Genelde odasına girmem yasak.(kendi yasakladı.).En sevdiği dizi karakterine bir şey söyledim diye benimle 2 3 ay konuşmadı hiç.Bana kitaplarını verdi sonra hırsız neden çalıyorsun diye geri aldı kitaplarını.Eleştirilmeye dayanamıyor.Kendisi hep haklı.Tabi normal bir insan olmadığının farkında bunuda kabullenmiş diğer insanlarında kabul etmesini bekliyor o yüzden garip davranışlarını takmıyor.Diyor normal değilim ben ne önemi var
. Tanıdığı İnsanlarda kabul etmiş onu bu haliyle tabi bende kabul ettim artık.Son zamanlarda daha iyi bir insan olmaya çabalıyor.Beni dinlemesinide buna bağlıyorum.kendini iyilik beni kötülük meleği olarak görüyor bana bi düşmandan farksız davranıyor çoğu zaman.Artık elinden geldiğince yalan söylememeye falan çalışıyor.Ve ders falan çalışmaya başladı.Ben onu çok seviyorum ama onun beni sevdiğini sanmıyorum...Kardeşi değil arkadaşı olsam dönüp yüzüme bakmaz bile..
Benim ablamda aynıydı. tabi artık çok uzaklardayız ve inanılmaz sözümü dinler o ayrı konu ama yaptı zamanında
Dünyanın en uykulu 17 yaşındaki insanıyım ve şimdi yatmazsam yarın sabah 6 kalkamam.Yatsam bile kalkamam en azından 7 de kalkmak için yatayım
İyi geceler 
Benim ablamda aynıydı. tabi artık çok uzaklardayız ve inanılmaz sözümü dinler o ayrı konu ama yaptı zamanında
evet var bi benzerlik ben de şaşırdım.
kazanamazsam bu bölümü korkarım kendimi öldürmek zorunda kalcam.
Yorum