Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dirençli OKB

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dirençli OKB

arkadaşlar başlıkdada gördüğünüz gibi okb hastayım ve ilaçların çoğu etki etmiyor, psikiyatırıma gidiyorum yapacabileceğim bir şeyi yok diyor bunun ilaçdan başka tedavisi yokmu ? yoksa bütün ilaçlarımı denemeliyim çünki çoğu ilaç etki göstermiyor şuan 7 tane ilaç kulanıyorum 1 i sadece etki ediyor bana yardım edebilecek varmı acaba

sakın tedavi kendi kafanda felan demeyin ilaçların etki etmeyeceği kadar şidetli çünki:2:

Dirençli OKB'de elektroşok tedavisi yapılabilir diye biliyorum.

Yorum

o elektroşok depresyon için değilmiydi usta ?

Yorum

Wikipedia'da da gördüm dirençli okb'de kullanılabiliyor sanırım. http://en.wikipedia.org/wiki/OCD#Ele...ulsive_therapy

Yorum

kendince düşünce teknikleri geliştirip onları uygulamalısın. Ben böyle yapıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: prest View Post
            arkadaşlar başlıkdada gördüğünüz gibi okb hastayım ve ilaçların çoğu etki etmiyor, psikiyatırıma gidiyorum yapacabileceğim bir şeyi yok diyor bunun ilaçdan başka tedavisi yokmu ? yoksa bütün ilaçlarımı denemeliyim çünki çoğu ilaç etki göstermiyor şuan 7 tane ilaç kulanıyorum 1 i sadece etki ediyor bana yardım edebilecek varmı acaba

sakın tedavi kendi kafanda felan demeyin ilaçların etki etmeyeceği kadar şidetli çünki:2:
            dostum hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama okb de en etkili ilaç kombinasyonu anafranil ve risperdal.tabi dozaşı hastalığın şiddetine göre ayarlanabilir.benimde depresyon ve okb rahatsızlığım vardı.bu ilaçlar cok iyi geldi.tabi terapide cok önemli.çok dirençli bir hastalıktır.ilaçlar uzun vadede etki gosteriyor.bana 3 ayydan sonra asıl etkiyi göstermişti ilaçlar.eğer bu ilaçları kullanmıyorsan doktorunla bir konuş ve dene istersn.
            Aşk başlamadan güzel,
            Kalplerde heyecan
            Bakışlarda korku olduğu zaman güzel...
            Birbirimize sezdirmemek için çırpınış,
            Başkaları görmesin diye çabalayış,
            Gözlerim gözlerinin mavisine değdiği zaman...
            Aşk başlamadan güzel....

Yorum

aynen risperdal okb ve diğer takıntılar için çok iyi bir ilaç banada çok iyi geldi çok geniş kullanım alanı var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguz99 View Post
                Wikipedia'da da gördüm dirençli okb'de kullanılabiliyor sanırım. http://en.wikipedia.org/wiki/OCD#Ele...ulsive_therapy
                cok teşekkür ederim, işime yaradı link

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bayraktar89 View Post
                  dostum hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama okb de en etkili ilaç kombinasyonu anafranil ve risperdal.tabi dozaşı hastalığın şiddetine göre ayarlanabilir.benimde depresyon ve okb rahatsızlığım vardı.bu ilaçlar cok iyi geldi.tabi terapide cok önemli.çok dirençli bir hastalıktır.ilaçlar uzun vadede etki gosteriyor.bana 3 ayydan sonra asıl etkiyi göstermişti ilaçlar.eğer bu ilaçları kullanmıyorsan doktorunla bir konuş ve dene istersn.
                  çok teşekkür ederim biraz da olsa rahatlattın beni

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Paradise01 View Post
                    aynen risperdal okb ve diğer takıntılar için çok iyi bir ilaç banada çok iyi geldi çok geniş kullanım alanı var.
                    doktoruma danışcam ilacı

Yorum

İşleniyor...
                    X