Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Okb kurtulmanın yolu doktorların verdigi öneriler ??

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: kripton94 View Post
    ne olduğunu bilimyosun okp nasıl geçmez diyosun

sen biliyosan anlatsana sampiyon........

Yorum

anlatında bende biliyim..........

Yorum

yani demek istediğim aslında ben onları gerçekten bilerek mi düşünüyorum yani ben o düşündüğüm hissettiğim şeyleri gerçekten mi düşünüyorum yoksa hastalıktan mı

Yorum

caresi yok ne demek ben de anlayamadım kansere care var da buna mı yok? kendinizi kandırmayın herkes tembel veya olanı kabullencek diye birsey yok kendıne ınanan guvenen herkes herseyı yener bu bır gercek korkup ıcıne sinen ınsanlar da bu hastalıkla ölüme kadar gider sıkayet etmeye hakkımız yok ruh hastasıyım dıyıp içime sinmeye hakkımız yok bu bizim sınavımız Allahım sana sukurler olsun kı açlıkla susuzlukla sogukla ımtıhan edilmedim diycegin yere yok aga dıyosun oturdugun yerden naptın ılac kullanıp terapıste gıtmekten baska cok merak edıyorum 4 kez sokaga cıkıp eve gelıp yok aga bu iş bitti demek ki sorun cozulmuyo demekten baska bırakın bu işleri burda ahkam kesmeyın iyileşmek isteyen herkes iyileşir bir anda uyandıgında iyileşemez kimse sabır lazım gerekırse yıllarını verır ama çözer.

♏ Bir insanı melek diye sevmek budalalıktır. insanları, bütün pislikleri, hırsları ve zayıflıkları ile sevebilmek kahramanlıktır.''

Yorum

hastalıktan kız kulesı bı oncekı yazdıgımda yazdım o konu olmasa baska bısı olur konu farkettırmez bısıyı fazla

Yorum

İşleniyor...
            X