[QUOTE=takıntılı;148356]aynı sorun bendede var.ne yapcağımı bilmiyorum.2 seneyi geçti.insanların gözünün içine bakıp konuşamıyorum baktıgımda bende rahatsız hissediyorum karşımdaki insanlarda bakışlarımdan rahatsız oluyorlar.ayrıca bakarken gözüm cinsel bölgelere kayıyor.yani sabit bakamıyorum.bir yere odaklanıp bakamıyorum.etraftaki insanlara dogru kayıyor bakışlarım.direkt olarak bakmasamda yandan izliyomuşum gibi oluyor.nasıl çözüm bulucagım bilmiyorum.çevremdeki herkez tuhaf karşılıyorlar.bendede eşcinsellik takıntısı olmaya başladı.beni öyle zannediyolardır diye düşünüp duruyorum sürekli aklımda böyle bir izlenim veriyomusum gibi geliyo.kurtulamıyosum bu düşüncelerden. bunun pisikolojik bir şey oldugunu arkadaslarım anladılar şimdi.bazılarına da söyledim yaşadıklarımı.ama sürekli olan bir şey insanlarla konusamıyorum rahat rahat oturamıyorum.konusurken baska yerlere bakıyorum.kadın erkek farketmiyor aynı şeyler oluyor.kızlarlada konuşurken gögüs bölgesi dekolteyse bakmak istemesemde gözüm kayıyor.aynı şekilde aile içindede aynı şey oluyor bendede.yani kimin oldugu farketmiyor.hayatım kaydı diyebilirim bu olanlar yüzünden.kız arkadaşım vardı ayrıldım.işimi bırakmak zorunda kaldım.çevremdeki insanlarla aram bozuldu.bir kere doktoro gittim ama tam olarak anlatamadım her şeyi.paxil verdi.ilk günler beynim uyusuk oluyordu.daha sonra oda geçti hiç bir şey hissettirmedi.bir ay kullandım 4-5 kilo aldım.bıraktım ilacı baska doktorada gitmedim nereye kime gidecegimide bilmiyorum.burda okuyunca aynı şeylerin başkalarındada oldugunu ögrenmek beni biraz rahatlattı.arkadaş demiş göz muayenesi yaptır.kesinlikle gözlerimde bi bozukluk oldugunun farkındayım bende.sabit bakamıyorum çünkü.bu tur konularda deneyimli olan bir psikolog tavsiyesi verebilecek varmı arkadaslar.
SEVGİLİ ARKADAŞIM, HERŞEYİ O KADAR GÜZEL EKSİKSİZ ANLATMIŞSIN Kİ. BEN BAŞKA BİRYERE KENDİ SORUNUMU YAZARKEN SENİN ANLATTĞIN GİBİ ANLATAMAMIŞTIM. YAZDIKLARININ TIPA TIPINI YAŞIYORUM BEN. BEN YENİ UZMAN BİR PSİKOLOGLA GÖRÜŞMEYE BAŞLADIM. VE BİR HAFTA OLDU.LÜTFEN BANA YAZ, PAYLAŞALIM.ÖRNEĞİN MASAMDA ÇALIŞIRKEN ODADAKİ ARKADAŞLARIMA GÖZÜMÜN KAYMALARINDAN ÇEVREMDEKİ İNSANLARA ÇALIŞAMIYORUM. ONLAR AYAKTALARKEN GÖZÜMÜN CİNSEL BÖLGELERE KAYMASINDAN KONUŞAMIYORUM ORADAN KAÇIP AĞLAYASIM GELİYOR. LÜFTEN YAZ PAYLAŞALIM.
SEVGİLİ ARKADAŞIM, HERŞEYİ O KADAR GÜZEL EKSİKSİZ ANLATMIŞSIN Kİ. BEN BAŞKA BİRYERE KENDİ SORUNUMU YAZARKEN SENİN ANLATTĞIN GİBİ ANLATAMAMIŞTIM. YAZDIKLARININ TIPA TIPINI YAŞIYORUM BEN. BEN YENİ UZMAN BİR PSİKOLOGLA GÖRÜŞMEYE BAŞLADIM. VE BİR HAFTA OLDU.LÜTFEN BANA YAZ, PAYLAŞALIM.ÖRNEĞİN MASAMDA ÇALIŞIRKEN ODADAKİ ARKADAŞLARIMA GÖZÜMÜN KAYMALARINDAN ÇEVREMDEKİ İNSANLARA ÇALIŞAMIYORUM. ONLAR AYAKTALARKEN GÖZÜMÜN CİNSEL BÖLGELERE KAYMASINDAN KONUŞAMIYORUM ORADAN KAÇIP AĞLAYASIM GELİYOR. LÜFTEN YAZ PAYLAŞALIM.

, üstelik cinsiyet farkı da yok, her iki cinsede bir takıntı var
yalvarıyorum artık allahım bir sebep bir bahene lütfen.
Yorum