Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cinsel takıntı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

[QUOTE=takıntılı;148356]aynı sorun bendede var.ne yapcağımı bilmiyorum.2 seneyi geçti.insanların gözünün içine bakıp konuşamıyorum baktıgımda bende rahatsız hissediyorum karşımdaki insanlarda bakışlarımdan rahatsız oluyorlar.ayrıca bakarken gözüm cinsel bölgelere kayıyor.yani sabit bakamıyorum.bir yere odaklanıp bakamıyorum.etraftaki insanlara dogru kayıyor bakışlarım.direkt olarak bakmasamda yandan izliyomuşum gibi oluyor.nasıl çözüm bulucagım bilmiyorum.çevremdeki herkez tuhaf karşılıyorlar.bendede eşcinsellik takıntısı olmaya başladı.beni öyle zannediyolardır diye düşünüp duruyorum sürekli aklımda böyle bir izlenim veriyomusum gibi geliyo.kurtulamıyosum bu düşüncelerden. bunun pisikolojik bir şey oldugunu arkadaslarım anladılar şimdi.bazılarına da söyledim yaşadıklarımı.ama sürekli olan bir şey insanlarla konusamıyorum rahat rahat oturamıyorum.konusurken baska yerlere bakıyorum.kadın erkek farketmiyor aynı şeyler oluyor.kızlarlada konuşurken gögüs bölgesi dekolteyse bakmak istemesemde gözüm kayıyor.aynı şekilde aile içindede aynı şey oluyor bendede.yani kimin oldugu farketmiyor.hayatım kaydı diyebilirim bu olanlar yüzünden.kız arkadaşım vardı ayrıldım.işimi bırakmak zorunda kaldım.çevremdeki insanlarla aram bozuldu.bir kere doktoro gittim ama tam olarak anlatamadım her şeyi.paxil verdi.ilk günler beynim uyusuk oluyordu.daha sonra oda geçti hiç bir şey hissettirmedi.bir ay kullandım 4-5 kilo aldım.bıraktım ilacı baska doktorada gitmedim nereye kime gidecegimide bilmiyorum.burda okuyunca aynı şeylerin başkalarındada oldugunu ögrenmek beni biraz rahatlattı.arkadaş demiş göz muayenesi yaptır.kesinlikle gözlerimde bi bozukluk oldugunun farkındayım bende.sabit bakamıyorum çünkü.bu tur konularda deneyimli olan bir psikolog tavsiyesi verebilecek varmı arkadaslar.

SEVGİLİ ARKADAŞIM, HERŞEYİ O KADAR GÜZEL EKSİKSİZ ANLATMIŞSIN Kİ. BEN BAŞKA BİRYERE KENDİ SORUNUMU YAZARKEN SENİN ANLATTĞIN GİBİ ANLATAMAMIŞTIM. YAZDIKLARININ TIPA TIPINI YAŞIYORUM BEN. BEN YENİ UZMAN BİR PSİKOLOGLA GÖRÜŞMEYE BAŞLADIM. VE BİR HAFTA OLDU.LÜTFEN BANA YAZ, PAYLAŞALIM.ÖRNEĞİN MASAMDA ÇALIŞIRKEN ODADAKİ ARKADAŞLARIMA GÖZÜMÜN KAYMALARINDAN ÇEVREMDEKİ İNSANLARA ÇALIŞAMIYORUM. ONLAR AYAKTALARKEN GÖZÜMÜN CİNSEL BÖLGELERE KAYMASINDAN KONUŞAMIYORUM ORADAN KAÇIP AĞLAYASIM GELİYOR. LÜFTEN YAZ PAYLAŞALIM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
      O sizde böyle... Çoğu insana yaramıyor ilaçlar.
      belkide doğru ilaç kullanmıyoruzdur.

Yorum

beyler tek sorununuz ne bılıyormusunuz kendınızı siz oto tepkı diye isimlendırebılecegım bir algi tarzını benımsemıssınız
        insan gorunce beyin oraya odaklanıyor
        ve bu engellenemıcek birşey cunku beyin buna alısıyor ve oturtturuyor kafanızda
        ve her insan gordugunuzde bunu yapıyorsunuz

ne kadar bakmıcam desenızde bakarsınız ve insan gorunce başka sey dusunmelıyım bakmamalıyım dedıgınız anda gene bakarsınız
        bunun orta yolu yok kendı kendınızı yok edemessınız kendı dusunce tarzınızı yanı o zaten sızsınız kafanıza sıkmak gıbı birşey denemektır
        ve bunu dusundukce yogunlaştıracaksınız o duyguyu
        pek bi fıkrım yok
        şunu bi deneyin
        adamı uzaktan gordun uzaktan bi goz at şeyine aa şeyide kapalı adamın de geç eglen kendı tribinle en iyi ilaç budur bence :S ozaman beyin size ısrar etmıcektır
        mazallah usta bırıyle konusurken bakmaya başlarsın sonra kendıne ben ne yapıyorum bakmamalıyım dersın sonra of puf ya falan deyip geri bakarsın karsındakı derkı dayanamıyor saldıracak heralde falan der yani aman bilader dikkat edin
        Last edited by Phonema; 20-12-2010, 11:25 PM.
        Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: legal
          pardon bugün cinsel takıntılar günümü sitenin
          neden Çok mu ayıp yoksa ?
          gerçi pek ilgilendigim bi konuda degil oyle bir takıntım yok ama pskolojiden anlarım
          bizde birbirimizin derdini anlamassak ne doktor ne sokakdan geçen birinden medet umun
          Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: legal
            asla hele siz söyledikçe devam buyrun en sevdiğim program bu
            varsa takıntılar sırala tek tek (:
            Never Back Down

Yorum

İlginç bir takıntı , üstelik cinsiyet farkı da yok, her iki cinsede bir takıntı var

Kendini insanların gözüne bakarak konuşmaya zorla, belli bir süre sonra alışırsın. Olmadı sürekli güneş gözlüğüyle dolaş
              imza

Yorum

daystar kardeşim hangi doktora gittin bana tavsiyede bulunabilirmmisin ve hangi ilacı kullanıyordun.

Yorum

Daystar;
                  Selam.Öncelikle geçmiş olsun aynı problem bende de var.4 aydır faverin kullanıyorum.aslında ilk günlerde çok etkiliydi tamam dedim bu iş bitti ama sonradan sanki git gide etkisi azalmaya başladı.şu anda eskisine nazaran çok az da olsa kontrol edebiliyorum.sen hangi ilacı kullandın,seyri nasıldı yani giderek dahamı iyi oluyordun.4 aydır kullanıyorum 300mg daha ne kadar kullanmak gerek sence.bazen yok bunun bi faydası deyip bırakmayıda düşünüyorum.yada farklı bi ilaç mı denesem.ama bu kadar da kullandıktan sonra yanlış olur diyorum.çok önemli olmasada rahatsız eden bi takıntı.bunu yenmiş biri olarak önerilerin nelerdir.
                  şunu da söyliyim herhangi bir doktora gitmedim.kendi kafama göre ve burdan edindiğim bilgilere göre başladım ilaca.etkisini de ilk günlerde görünce şaşırdım ve bu zamana kadar devam ettirdim.

Yorum

hiç mi kesi çare yok

Yorum

ilaç kullanımını reddettim.dr. prozac vermişti.hiç kullanmadım. kullanamam.hipotroidim var.eutroks kullanıyorum. ikisinin birleşiminin yan etkisi olumsuzmuş.lütfen ilaçsız çaresi yok muuu.hergün mahvoluyorummmm,işe misafirliklere gitmek istemiyorum, kimseyle karşılaşmak istemiyorum

Yorum

Bu takıntıya çare olarak öncelikle anafranil 75- ya da 100 mg kullanmaktır. Ayrıca bir adet foto al ve bakmaktan korktuğun yere elinden geldiğince bak, göreceksin bir süre sonra kafandaki kaygı ve koru azalak...

Yorum

anafranil kullan

Bu takıntıya çare olarak öncelikle anafranil 75- ya da 100 mg kullanmaktır. Ayrıca bir adet foto al ve bakmaktan korktuğun yere elinden geldiğince bak, göreceksin bir süre sonra kafandaki kaygı ve korku azalacaktır...

Yorum

deneyeceğim.teşekkür ederim.iyice kötüleşmem umarım baka baka. yalvarıyorum artık allahım bir sebep bir bahene lütfen.

Yorum

Güçlü ol melek 006 benle aynı skıntıları yaşıyorsun ve bu hastalık 1,2 senenin sonunda yüzde seksan geçti bende.
                              İlaç kullanarak...

Yorum

İşleniyor...
                              X