Duyuru

Collapse
No announcement yet.

okb. noluyor?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• okb. noluyor?

benim bir takım takıntılı hareketlerim ve bunları yapmazsam bir şeylerin ters gideceğini düşünüp hep yapardım bazen uzak durmaya çalışırdım falan. bugün banyodan çıkamadım bi türlü o hareketleri yaparken bi ara bi hoca banyoda cinlerin varlığıyla ilgili bir şeyler söylemişti şimdi düşündüm banyoda acaba o yüzden mi takıntılarım artıyo falan diye, düşüncelerime hükmetme, bi rahatsız etme mi var diye ve böyle bi inancım olmamasına rağmen cinlerle ilgili düşünmeye başladım korkutucu bi şekilde ki buna gerçekten tam anlamıyla inanmaktan korkuyorum acaba okb şizofreniye mi dönüşür diye.

ayrıca böyle metafizk şeylerle pek alakam olmaz ama ne kadar inanmasam da bir falcı gerceği var düşünmeye iten.

neyse yorumlarınızı bekliyorum.

Bi ara bana da -ya şizofren olursam- korkusu gelmişti, bunu takıntı yapmıştım resmen. Okb'liler şizofren olmaz, merak etme! Ben netten şizofreniyi çok araştırdığım için bazı belirtileri kendime yakıştırmıştım ama doktorum bunun saçma olduğunu söylemiş ve şizofreniyi araştırmamı yasaklamıştı. Sen de aklına bu düşünceler geldiğinde Allah'a sığın, dua et, kafanı takıntılar ve cinler dışında başka şeylerle meşgul etmeye çalış, elin boş kalmasın asla, yoksa düşünceler kafana üşüşebilir, sürekli meşgul olacak, kendini oyalayacak birşeyler bul. Unutma, TAKINTI, ONU DÜŞÜNÜRSEN VAR, DÜŞÜNMEZSEN YOK. Sen de yoksay, önemseme, seni rahatsız etmesine izin verme, başka şeyler düşün, güzel şeyler düşün ve sakın ilaçlarını ihmal etme.
    <br />Herşey Sende Gizli

Yorum

Aslın zaten herşey olaylar ne olursa olsun telkinde ve birgün düzeliceğine inanmakta ve kendine en azından yeni güzel uğraşlar bulmakta bitmiyormu yani hayata dönme yolları ??
      kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.

Yorum

Dinimizi tam anlamıyla yaşasak bunların hiç biri olmaz Allahı zikir edin birşeyiniz kalmaz
        BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

tutturmuşlar okb okb nedir bu okb arkadaşlar kime sorsan okb yim diyor

Yorum

ozturan21
            ))))
            sen beni güldürdün Allahda seni güldürsün...
            okb demek.. takıntı hastalığı demek ama çok ileri derece olunca insanların hayatını çekilmez yapar ve dışarı bile çıkamazsın..
            kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.

Yorum

Moda olmuş sanki kim sorsan bunu niye yaptın ben okb yim diyor allah şükür bende yok

Yorum

İşleniyor...
              X