arkdaslar bu okb neıllet bırseymıs ya en mutlu oldugum gun bıle aklıma bır anda gelıyor o ortamda neyapcamı sasırıyorum konsatıre olamamı engelıyor bırseyı dıkkatlı yapamıyorum ılac kullanmıyorum kullanmaktan cekınıyorum anafnarın verdı doktor kararsızım uzun suredır cekıyorum bu hastalıgı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
anafranil
Collapse
X
-
anafranilin 15 inci günü,bugün 15 mg daha dozu arttırdım..yan etkiler ortaya çıkmaya başladı..ağız kuruluğu,esneme,vede uyku yapıyor..esneme ve ağız kuruluğu neyse de uyku yapması kötü,verimliliğim düşüyor.. bazen bırakayım diyorum,neyse 2-3 ay idare edeyim bakalım..ne iğrenç hastalık ya,kimsenin başına vermesin.hastalığım de çok bariz bir düzelme yok,yinede yararlı nolduğunu hissediyorum..acaba 3 ay sonra tamamen etkisini gösterirmi bilmiyorum..bide bende major depresyon vardı,dün yine 15-20 dakikalık krize girdim. bazen intihar düşünceside oluyor.. hayırlısı artık..
Yorum
-
neredeyse,1,5 ay oluyor anafranil kullanalı,iyi gidiyor şimdilik.ama doktorum başka yere tayin edildiği için doz ayarlamasını daha yapamadım.sabah,öğlen,akşam 25 mg alıyorum.herhalde dozun arttırılması gerekir.son bir ay bayağı sıkıntı yaşadım aslında,obsesifliğim gitti ama depresyonum arttı,bir kere intihar girişiminde bulundum.çok kötü analar yaşadım,kendime bayağı zarar verdim,ama kimsenin haberi olmadı.acaba ilacın yan etkisimi oldu diyorum...şu bir kaç gündür iyiyim,ama hayattan zevk alamıyorum.herhalde birisi beni öldürmeye gelse karşı çıkmam
..anlayacağınız tam bir çıkmazın içindeyim,ne yapacağımı bilmiyorum,sadece yaşıyorum..bakalım nereye kadar..
Yorum
-
ben hiçbir terapi alamdan sadece ilaç tedavisiyle düzeldim arkadaşlar. kompülsiyon yoksa eğer terapi olmaksızın kendi ürettiğiniz çözümlerle başa çıkabiliyorsunuz. kompülsiyon varsa terapi de girer genelde olaya.
şu anda 4 ilaç kullanıyorum
anafranil 20 mg
clopixol 5 damla
lustral 100 mg
rivotril çeyrek tablet
tabi bu ilaçlar başlarda böylğe az dozda değildi bu azalmış hali daha da azalıcak inş.
anafranilin yan etkilerine gelince kişiden kişiye değişiyor. ben en büyük sorunu kabızlıkta yaşadım. zaten kronik kabızlık rahatsızlığım vardı. anafranille birlikte bağırsaklarım 10 gün boyunca taş bağladı sanki. tgek bir faaliyet yoktu. mushillerle filan idare ettim 20 gün içinde kabızlık etkisi geçti. şu anda tek yan etki terlemeGüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür
Yorum
-
75 mg..1 adet geceleri kullanıyorum..Orjinal yazı sahibi: yellow77768bendede cinsel isteksizlik yapıyor,vede boşalma sorunlarına yol açıyor..siz kaç mg kullanıyorsunuz..
bence kullndığımız sürece bu yan etki görülecek...
ama bende sizin gibi şu an bu ilaçtan memnunun,cinsel sorunum için ilaçtanda vazgeçmek istemiyorum.
bence bu bile bizim OKB den kaynaklanıyor olabilir acaba cinsel sorun olur mu vs.vs.....
Yorum

Yorum