Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tek çare ilaç

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• tek çare ilaç

neden derseniz ben 40 yıl sonra iyiyim ALLAHA çok şükür.Daha sonra bunu açarak ayrıntılara gireceğim.

Gözün aydın , kişiye göre değişen bir mesele bence. Ben de ilaç kullanıyorum ve faydasını görüyorum. Psikoz türü vakalarda ilaç şart zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dejavu22 View Post
      neden derseniz ben 40 yıl sonra iyiyim ALLAHA çok şükür.Daha sonra bunu açarak ayrıntılara gireceğim.
      Orjinal yazı sahibi: maviyesil View Post
      Gözün aydın , kişiye göre değişen bir mesele bence. Ben de ilaç kullanıyorum ve faydasını görüyorum. Psikoz türü vakalarda ilaç şart zaten.
      bende düşünce takıntısı vardı

Yorum

Bende de değişik takıntı türleri var ama hayli azaldı, ilaç çok yardımcı oluyor ama kesin bir netice için insanın bir yeniden yapılanmadan geçmesi gerekiyor yani terapi almalı. O da olmazsa yardımcı olabiliecek kitaplar var.

Yorum

ben takıntım ile üzerine gitme tekniği ile mücadele etmeye çalısıyorum , ama baya bi stress falan oluyo panik atak gibi bunu engellemek için bi rahatlatıcı bi hap var mI??? anında etlili

Yorum

üzerine gittikçe artan takıntılarda olabilir.kişiden kişiye değişir tabi.ben okb değilim ama takıntılarımdan "takmayarak" daha doğrusu takmamaya uğraşarak veya umursamayarak uzaklaşmaya çalışıyorum.iyi oluyor

Yorum

takıntının ilaçları

takıntılardan kurtulabilmek için ilaç şart. Bunların en başında geleni Seroxattır. Yan etikisi azdır. libidoyu etkiler. fernatil de etkilidir yan etkisi fazladır. bunlar kullanın düzelirsiniz. ama 6 ay en az...
              Beyin kimyanızın düzelmesi hemen mümkün olmuyor...

Yorum

İşleniyor...
              X