Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Et'in Zararları

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Et'in Zararları

Ette büyük tehlike diye arada sözedilen haberleri programları duymuşsunuzdur. Sığır etinin zararları, balık tavuk etinin zararları vs. vs....
    Süt içmiyecez, yoğurt yemiyecez, yumurta fena, et kanser... Ne kaldı birader...

hacı et de mi yedirmicen bize?
    Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

valla ben yememeye razıyım.... Yazık hayvancıklara ...

Yorum

hofff.... cidden yazık da
        ne bilim göz görmeyince gönül katlanıyor.
        piknik zamanı da geliyr..
        şişte patlıcan çevirme yaparık...

Yorum

Düşünsene balık denizden ağla çekiliyo, balık nefessiz, can cekişiyo, binlerce balık.. Kendini düşün bide denizin dibine ittiler seni, ölsünde yesek diye... Sonra senin kelleni kesiyorlar, kollarını bacakalrını koparıyorlar atıyorlar tavaya... Yada bir mangalda rakı yanına meze yapıyorlar.....

Yorum

benim işim değil hayvanları öldürmek... kıyamam asla.
            dedem balık tutmuştu.. israil sazanı. getirdi dolaba koyduk
            ertesi gün kafalarını ayırıcaz pişirip yicez.
            anaaa... baktım kımıldıyorlar. buzdolabında 24 saatten fazla durdular hem de poşette.
            hemen leğene su koydum saldım içine..
            bir canlandılar ki... oyyy kıyamam ya
            dur şimdi
            vejeteryan edicen ayaküstü:107:

Yorum

Allah tan et tüketmiyorum yırttık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sizobiponeo View Post
                Düşünsene balık denizden ağla çekiliyo, balık nefessiz, can cekişiyo, binlerce balık.. Kendini düşün bide denizin dibine ittiler seni, ölsünde yesek diye... Sonra senin kelleni kesiyorlar, kollarını bacakalrını koparıyorlar atıyorlar tavaya... Yada bir mangalda rakı yanına meze yapıyorlar.....
                Ne içtin sen ?

Yorum

Tavuğu alıyon iki küçücük bacağı iple bağlıyon, gagasından tutuyon, sürüyon bıçağı kafayı ayırıyon, yoluyon bir bir tüylerini, ikiye bölüyon, bacakları koparıyon, haşlama, kızartma, çevirme... ıyyyyyyyyyyyy...

Yorum

allah iyiliğini versin
                    nasıl da yazdı senaryoyu
                    hanibal gibi

Yorum

Etsiz kalmis bir insanin hayat damarlari tikanmis demektir
                      I've found a reason for me to change who I used to be.

Yorum

Yav biz çocukken güvercini sapanla avlar, ölmeden kafasını kopartır, 4-5 tane de olunca içini temizler, küreğin üstünde pişirip yerdik.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hatice95 View Post
                          Etsiz kalmis bir insanin hayat damarlari tikanmis demektir
                          Asıl et yersen tıkanır..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
                            Yav biz çocukken güvercini sapanla avlar, ölmeden kafasını kopartır, 4-5 tane de olunca içini temizler, küreğin üstünde pişirip yerdik.
                            Iyyyyyyyyy... Bir tane kuş avcısı vardı bizim burda.... Küçükken hep onu gördükçe kuşlara üzülürdüm... Birde kuşu çıkarıp gösterirdi, bak yiycem bunu akşam derdi... Iyyy.. La yazık oğlum yazık ya, yeme yeme....

Yorum

Alla alla, ee o zaman otuda kesme.
                              Patlıcanın, salatalığın, domatesin acı çekip çekmediğini biliyor musun ?
                              Taakkk ... Koparıyorsun, ayırıyorsun onu ana gövdeden. O ses çıkaramıyor, kaçamıyor diye hak ediyor mu ?

Yorum

İşleniyor...
                              X