Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Et'in Zararları

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Post
    sende ama görünüşe göre sana yiyecek birşey kalmadı zaten..)))

geçen sabah oğlum yumurta yemek istemedi.. "anne bundan kuş çıkıcaktı yazık neden yiyoruz" oğlum dedim.. "akıllı olmak istiyormusun? bitir o zaman kuş çıkmayanları yiyoruz biz merak etme"
    Bak çocuğu görüyormusun... Aferin... Örnek alman lazım... Akıllıymış bak... Ama annesi kuşu katledip oğlunun mdiesine indirmiş... Neymiş oğlu akıllı olacak... peh..

Yorum

offf yaa yorumlar çok güzelküçükken sapanla az serce vurmamıştım üzüldüm şimdi hayvancağızlara

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tesla91 View Post
        offf yaa yorumlar çok güzelküçükken sapanla az serce vurmamıştım üzüldüm şimdi hayvancağızlara
        çüşşş seni psikopat....)) bütün çocukluğum kedilerin kuyruklarına ip bağlayanları,köpekleri taşlayanları ve sapanla ku avına çıkanları dövmekle geçti..
        cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

@sizobiponeo

Savunduğun konu doğru fakat yanlış yüzyildasin. En azından bir 300 yıl daha lazım insanoğlunun yaptığı yanlışın farkına varmasi için.

O yüzden zamanımız için canın et yemek istiyorda sırf hayvanlara yazık diye yemiyorsan git rahat rahat ye. Sen yemediğin için üretim ve tüketimde bir fark olmuycak boşuna kasma asıl mevzu bu ise

Yorum

geçende biri de karbonhidrat yemeyelim sırf et yiyelim diyodu, onunla sizobiponeo'ya özel bi başlık açalım düello izleyelim

Yorum

Balık ve tavuk eti faydalıdır abartmamak şartıyla.

Süt ve yogurt beyaz ete göre çok daha faydalıdır, fazla olmamak şartıyla. Yogurt özellikle probioyrtikdir.

Yorum

o kadar et ağırlıklı besleniyoruz ki, et yemeden doymayız...

Yorum

bence her ikisinide dengede tutmak lazım ne çok et yemek nede çok sebze ile beslenmeli eşit olmalı insan

Yorum

etin zararı yoktur 600kcallık karbonhidrattansa 1000 kcallık proteini tercih ederim ayrıca yapılan araştırmalarda aynı kalorilik karbonhidrat ve proteinle beslenen insanlardan karbonhidratla beslenen kilo alırken diğer almamış.bitkiler ise proteinden çok karbonhidrat içerir.bu yüzden eti yüksek oranda tüketmek lazım beyaz olmak şartıyla.
                    FOREVER ALONE!

Yorum

Yiyecekleri dengeli olarak tukettigimiz surece ne et 'in ,ne sebzenin ,ne de digerlerinin hiçbir zararı olamaz .Aksine bilhassa yaşlıların duzenli olarak kırmızı et tuketmeleri saglıkları açısından gereklidir .
                      ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

arkadaşlar eti kim kaybetmiş de siz buldunuz bi de zararından bahsedilmiş , milletin et yediği mi var ?

Yorum

Ben vejeteryanım, et yemem. Hayvanların öldürülmesine kesinlikle karşıyım. Etin hiç bir zararı olmasa, bir sürü yararı olsa bile yine karşıyım. Senin, kendi yararın, damak tadın için bir hayvanı öldürmen çok yanlış.

Yorum

Bazıları demişki, çok sağlıklı, lezzetli. İnsan etinin çok sağlıklı ve lezzetli olduğu ortaya çıksa, ben bir insanı öldürüp etini yesem, sonrada "ee ama çok sağlıklıymış" desem kimsenin bir şey diyememesi lazım. Benim gözümde bir hayvanı öldürmek, bir insanı öldürmekle eş değerdir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Legacy View Post
                              Bazıları demişki, çok sağlıklı, lezzetli. İnsan etinin çok sağlıklı ve lezzetli olduğu ortaya çıksa, ben bir insanı öldürüp etini yesem, sonrada "ee ama çok sağlıklıymış" desem kimsenin bir şey diyememesi lazım. Benim gözümde bir hayvanı öldürmek, bir insanı öldürmekle eş değerdir.
                              arkadaş , doğanın kanunu budur ! o zaman git ormana aslan'a de ki ''geyik yemiyceksin , ben seni kesip yesem hoşuna gider mi ? ''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk View Post
                                arkadaş , doğanın kanunu budur ! o zaman git ormana aslan'a de ki ''geyik yemiyceksin , ben seni kesip yesem hoşuna gider mi ? ''
                                Aslan senin gibi düşünüp, karar verme yetisine sahip değildir. Ona bunu söylemen bir şeyi değiştirmeyecktir. Sen et yemedende hayatını sürdürebilirsin.

Yorum

İşleniyor...
                                X