Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu GiDiŞlE oBeZ oLaCaĞıM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu GiDiŞlE oBeZ oLaCaĞıM

arkadaşlar bana birşeyler oldu inanılmaz derecede yemek yiyorum.şiştim.yanaklarım tostombiş oldu.şişman gözükmüyorum ama inanılmaz kilo aldım.önüne geçemezsem sonum obezite.aslında böyle birşeyi buraya yazmazdım ama öncekilerden farklı bir durum var.önceden irademe sahip çıkabiliyordum.yersem de canım çektiği için yiyordum.şimdii sürekli acıkıyorum.hem de inanılmaz şekilde acıkıyorum.iki saat aralarla midemi boş hissediyorum.eskiden acıktığım için yemezdim.ama şimdi çok iştahım açıldı.sabah kahvaltıda bi oturuşta bi çiftli ekmek yer hale geldim.çünkü doymuyorum :!: ilk defa böyle oldum.aslında bana önceden böyle oluyordu ama bu kadar uzun süreli değil sadece bir iki gün sonra hemen eski halime dönüyordum.bu da zaten iki üç kere oldu.anneme babam söylüyorum, çok yiyorum, napıcam ben diyorum :?: sen şimdi ergenliktesin çok enerjiye ihtiyacın var deyip geçiştiriyorlar.acaba tek nedeni bu mu?ben öyle olduğunu düşünmüyorum.sanki ergenliğe yeni girdim.zaten boyum uzasa uzasa ne kadar uzayacak daha. daha ne kadar büyüyeceğim :?:

sizden rica ediyorum;eğer iştah kapatıcı birşeyler biliyorsanız bana söylermisiniz?tek derdim iştahımın kapanması.gerisi çok kolay zaten.nolur eğer bu konuda bir yardımınız dokunacaksa esirgemeyin.ben bu iştahla obez olurum!
    eğer iştah kapatıcı bildiğiniz bir yiyecek vs. varsa lütfen benimle paylaşın
    yüreğim seni çok sevdi...

ailen en güzel cevabı vermiş.Sanırım 15 yaşındaydın bu çağda aşırı beslenme tabiki olur.Bence vücüdün istediğin kadar ye ...Zaten aşırısını sen anlarsın.Hemen de obez olacak halin yok.
    Hem tombiş ol ne var...Bende hep o yaşlarda tombiş olmak isterdim ama olmadı
    Eğer kilon üç basamaklı olursa o zaman gelirsin derdine derman olmaya çalışırız... 8)
    -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

Orjinal yazı sahibi: daywalker45de
      ailen en güzel cevabı vermiş.Sanırım 15 yaşındaydın bu çağda aşırı beslenme tabiki olur.Bence vücüdün istediğin kadar ye ...Zaten aşırısını sen anlarsın.Hemen de obez olacak halin yok.
      Hem tombiş ol ne var...Bende hep o yaşlarda tombiş olmak isterdim ama olmadı
      Eğer kilon üç basamaklı olursa o zaman gelirsin derdine derman olmaya çalışırız... 8)

bir de şöyle birşey var ben ergenliğe11 yaşımı doldurmadan girdim ve zamanında boy atabileceğim kadar attım.bilimsel olarak artık büyüsem büyüsem en fazla 5 cm.o yüzden büyümemle alakası olmadığını düşünüyorum.ben eskiden boy attığım dönemlerde bukadar yemiyordum...

Yorum

ergenlik erkeklerde 25 kadınlarda 20 yada biraz üzerine kadar devam eder.
        Sadece boy artışı ile vücüt gelişimi olmaz vücüdün toplu halde gelişecek bazı bölgelerin yağ toplayacak...
        YEni başladığım Psikolog Tuncel Altınköprünün Genç Kız Psikoloji Ve Cinselliği kitabını okuyorum.İStersen bir ara bu kitaba göz at
        -O Seyyıdınden Kacan bir kole...SnN

Yorum

Orjinal yazı sahibi: daywalker45de
          ergenlik erkeklerde 25 kadınlarda 20 yada biraz üzerine kadar devam eder.
          Sadece boy artışı ile vücüt gelişimi olmaz vücüdün toplu halde gelişecek bazı bölgelerin yağ toplayacak...
          YEni başladığım Psikolog Tuncel Altınköprünün Genç Kız Psikoloji Ve Cinselliği kitabını okuyorum.İStersen bir ara bu kitaba göz at

mutlaka okurum söylediğin iyi oldu.

Yorum

hormon bozukluğuyla ilgili bir durum olabilir, endokrin uzmanına danışırsan iyi olur, belki şeker düzeyiyle ilgili bi problem vardır...
            genelde şeker hastalığı iştah açılmasıyla kilo alımıyla belirti veriyor bildiğim kadarıyla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: blackbutterfly
              hormon bozukluğuyla ilgili bir durum olabilir, endokrin uzmanına danışırsan iyi olur, belki şeker düzeyiyle ilgili bi problem vardır...
              genelde şeker hastalığı iştah açılmasıyla kilo alımıyla belirti veriyor bildiğim kadarıyla...
              blackbutterfly Dikkatimi çekti nerede eski, yıllanmış konular var oraya yorum yazıyor ve nasihat veriyorsun oysa konuyu açan siteye uzun süredir girmiyor nasihatın pek işe yaramıyor. : )
              Her şey güzel olacak...

Yorum

Konuyu açan yok ama başkaları faydalanabilir aynı konuda derdi olan çok.
                Ben de fazla yiyorum bugünlerde, kek, börek, çikolata offff şu son birkaç haftada 2-3 kilo aldım bile, ne yapsak
                Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

iyimser bi çözüm bulursan banada söyler misin yürüyüşe çıkıyorum bir elimde sandviç bir elimde çikolata,neymiş efendim ceyda yürüyüş yapıyor,sözde spordayımheheheh
                  cidden zor durumdayım yahuuu varsa her türlü önerinize açığım

Yorum

ceydaa bulursam söylerim
                    galiba önce beyinde karar vermek ve herşeyden yemek ama az yemek
                    başarabilirsek tabii ))
                    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

tamam iyimsercim,önerilerini bekliyorum sevgiler..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                        tamam iyimsercim,önerilerini bekliyorum sevgiler..
                        Öneri verecek durumda değilim, ana öğünlerde çok sağlıklı besleniyorum ancak yemek aralarında atıştırmak bana çok kolay kilo aldırıyor, işin kötüsü kilo almak ne kadar kolaysa vermesi o kadar zor, mesela o yürüyüş bantları var ya hani 1 saat yürüyorsunuz verdiğniz kalori 1 paket çikolatada bulunan kaloriden daha az yorulmaya değmez.

Dün birinden duydum haftanın 6 günü pilates yapıyormuş çok zayıflamış, vücudunda yağ oranı azalmış kas oranı artmış.
                        Araştırmak lazım.

Yorum

Ben 7 ayda 33 kilo verdim yemeği kısarak .... her şey beyinde biter 94 kg la başladım şu an 61 kg ım ...hedefse 58 kg ....
                          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
                            Ben 7 ayda 33 kilo verdim yemeği kısarak .... her şey beyinde biter 94 kg la başladım şu an 61 kg ım ...hedefse 58 kg ....
                            fazla bişi kalmamış. 3 kilocuk onuda yakında verirsin.
                            ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
                              ee merak ettim kilo verince ne gib değişiklikler oldu? kendini daha iyi hissettirdi mi? benimde birazacık var kilo problemimde.
                              ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

İşleniyor...
                              X