arkadaşlar bana birşeyler oldu
inanılmaz derecede yemek yiyorum.şiştim.yanaklarım tostombiş oldu.şişman gözükmüyorum ama inanılmaz kilo aldım.önüne geçemezsem sonum obezite.aslında böyle birşeyi buraya yazmazdım ama öncekilerden farklı bir durum var.önceden irademe sahip çıkabiliyordum.yersem de canım çektiği için yiyordum.şimdii sürekli acıkıyorum.hem de inanılmaz şekilde acıkıyorum.iki saat aralarla midemi boş hissediyorum.eskiden acıktığım için yemezdim.ama şimdi çok iştahım açıldı.sabah kahvaltıda bi oturuşta bi çiftli ekmek yer hale geldim.çünkü doymuyorum :!:
ilk defa böyle oldum.aslında bana önceden böyle oluyordu ama bu kadar uzun süreli değil sadece bir iki gün sonra hemen eski halime dönüyordum.bu da zaten iki üç kere oldu.anneme babam söylüyorum, çok yiyorum, napıcam ben diyorum :?: sen şimdi ergenliktesin çok enerjiye ihtiyacın var deyip geçiştiriyorlar.acaba tek nedeni bu mu?ben öyle olduğunu düşünmüyorum.sanki ergenliğe yeni girdim.zaten boyum uzasa uzasa ne kadar uzayacak daha. daha ne kadar büyüyeceğim :?:
sizden rica ediyorum;eğer iştah kapatıcı birşeyler biliyorsanız bana söylermisiniz?tek derdim iştahımın kapanması.gerisi çok kolay zaten.nolur eğer bu konuda bir yardımınız dokunacaksa esirgemeyin.ben bu iştahla obez olurum!
eğer iştah kapatıcı bildiğiniz bir yiyecek vs. varsa lütfen benimle paylaşın
inanılmaz derecede yemek yiyorum.şiştim.yanaklarım tostombiş oldu.şişman gözükmüyorum ama inanılmaz kilo aldım.önüne geçemezsem sonum obezite.aslında böyle birşeyi buraya yazmazdım ama öncekilerden farklı bir durum var.önceden irademe sahip çıkabiliyordum.yersem de canım çektiği için yiyordum.şimdii sürekli acıkıyorum.hem de inanılmaz şekilde acıkıyorum.iki saat aralarla midemi boş hissediyorum.eskiden acıktığım için yemezdim.ama şimdi çok iştahım açıldı.sabah kahvaltıda bi oturuşta bi çiftli ekmek yer hale geldim.çünkü doymuyorum :!:
ilk defa böyle oldum.aslında bana önceden böyle oluyordu ama bu kadar uzun süreli değil sadece bir iki gün sonra hemen eski halime dönüyordum.bu da zaten iki üç kere oldu.anneme babam söylüyorum, çok yiyorum, napıcam ben diyorum :?: sen şimdi ergenliktesin çok enerjiye ihtiyacın var deyip geçiştiriyorlar.acaba tek nedeni bu mu?ben öyle olduğunu düşünmüyorum.sanki ergenliğe yeni girdim.zaten boyum uzasa uzasa ne kadar uzayacak daha. daha ne kadar büyüyeceğim :?: sizden rica ediyorum;eğer iştah kapatıcı birşeyler biliyorsanız bana söylermisiniz?tek derdim iştahımın kapanması.gerisi çok kolay zaten.nolur eğer bu konuda bir yardımınız dokunacaksa esirgemeyin.ben bu iştahla obez olurum!
eğer iştah kapatıcı bildiğiniz bir yiyecek vs. varsa lütfen benimle paylaşın

yorulmaya değmez.
Yorum