Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu GiDiŞlE oBeZ oLaCaĞıM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: 01234
    Yaş kaç acaba
    büyükse ilgilenmicen mi? yaşı neden soruyosun şimdi ne alaka
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
      Ben 7 ayda 33 kilo verdim yemeği kısarak .... her şey beyinde biter 94 kg la başladım şu an 61 kg ım ...hedefse 58 kg ....
      süpersin valla, bundan sonrada dikkat et ama canım, sakın geri alma kilolarını...Birde hem diyet hem sporlamı verdin? merak edenler olabilir?
      Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Yaşı sormamın nedeni ,

Genç yaşta olmasına rağmen mi kilo sorunu yaşıyor ?

Yani çünkü ileriki yaşlarda kilo almak zaten doğal bir sonuç olabiliyor .

ama gençse eğer, bu daha ciddi birşey olabilir gibi geldi bana
        60 kiloda bir kız bulunca hemen atlamışsın yoruma da. , şaka bir yana kilo ciddi bir problem ya. görüntü bozukluğu yapıyor. diyet uygulayıp kilolarından kurtulanları tebrik ediyorum. benim kilo problemim yok. yani her tarafım yağlı değil. sadece göbek kısmında hafiften bir simit halka var. sanırım spor yapınca düzeltirim. ama fırsat bulamıyorum spora bakalım zaman ne göztercek. belki askerde düzeltirim
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

yaşım 34 .....
          Başarmanın verdiği özgüven herşeyin üstünde..... görünüşün bile.
          GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
            yaşım 34 .....
            Başarmanın verdiği özgüven herşeyin üstünde..... görünüşün bile.
            üniversitede bir arkadaşım vardı. kızların peşinden eksik olmadığı bir tipti kendisi, onunla online bir oyun sayesinde kafede tanışmıştım. muhabbeti koyulaştırdık. derken bana lise yıllarındaki fotoğrafını gösterdi. inanılacak gibi değildi. çok fazla kiloluymuş. yaptığı diyet sayesinde ne kilo bırakmış kendisinde ne de yağ. aslında başarılabiliyor bunlar. azmettikten sonra yapılıyor.

insan ilişkilerinde kilo çok önemli bir olgu. görünüşte aynen öyle. başarmanın verdiği özgüven herşeyden daha önemli demişsin. bir noktaya kadar katılırım bu söze. ama alınan dönütlerde başardığının bir göstergesi sonuçta dimi. insanların başarmışsın, senin bu haline inanamıyorum demeleri çok güdüleyici olsa gerek.

Yorum

Kilo insanı yaşlıda gösteriyor, zayıf insan kesinlikle daha genç görünüyor. Bende Kattre'nin yaşındayım, ama kimlik yaşımla dış görünüşüm hiç alakası yok kolay kolay kimse inanmaz kimlik yaşıma

Yorum

Yok ya , abartma sende

Benim kız bulma gibi bir sorunum yok allaha şükür , sadece ben biraz beceriksizim o ayrı konu

Ayrıca merak etme askerde düzeltirler
                her ne kadar inkar etsende 01234 içten içe bir sevgilin olmasını sitiyorsun. itiraf et koçum ya. herkes bunu dile getiriyor. başını yaslayabileceğin sevdiğin bir kişinin yanında olması.

senin kız bulma gibi bir sorunun olmayabilir. belki kızlar seni bulabilir. ama seni bulan kızların karşısında nasıl davranacağın konusunda sorun yaşıyosun işte. bu değil mi yaşadığın sorun

seni cüretkar itiraflar etmeye zorlayacağım 01234 bakalım ne kadar inkar edebileceksin gerçekleri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
                  Kilo insanı yaşlıda gösteriyor, zayıf insan kesinlikle daha genç görünüyor. Bende Kattre'nin yaşındayım, ama kimlik yaşımla dış görünüşüm hiç alakası yok kolay kolay kimse inanmaz kimlik yaşıma
                  daha yaşlı mı gözüküyosun daha mı genç bir bayana da böyle sorulmaz ama af et artık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                    daha yaşlı mı gözüküyosun daha mı genç bir bayana da böyle sorulmaz ama af et artık
                    Sporcu bir bayanım, kilo sorunum yok bahsetmiştim, dış görünüşüme göre genelde 26-27 derler en son 28 olur

Yorum

Sporcu bir bayanım, kilo sorunum yok bahsetmiştim, dış görünüşüm genelde 26-27 derler en son 28 olur
                      benimde şöyle bir problemim var. ben yaşımdan çok büyük gösteriyorum. 27 yaşındayım ama gören bana abi çekiyo. valla spor yapmaya bende başlasam mı ya. daha 30 uma gelmedim. belki daha ii olur benim için.

hadi rejim sayfası oluşturalım. herkes rejime

Yorum

benimde şöyle bir problemim var. ben yaşımdan çok büyük gösteriyorum. 27 yaşındayım ama gören bana abi çekiyo. valla spor yapmaya bende başlasam mı ya. daha 30 uma gelmedim. belki daha ii olur benim için.

hadi rejim sayfası oluşturalım. herkes rejime
                        Yani tavsiye ederim, spor hem sağlık için gerekli hemde görsel..

Yorum

Ben inkar edecek olsam , burada samimi düşüncelerimi yazmazdım ki ;

Diğer konulara bakarsan düşüncelerimi görürsün , yani burada ekstradan bir açıklama yapmama , itiraf yapmama gerek bile yok .

Hayattan bir çok istiyorum , ve hayattan bir o kadarda kopmak istiyorum

Yani öyle bir yerdeyimki ne istediğimi bende bilmiyorum aslında , Bazen hiç bir şeye elimi sürmemek istiyorum ,

Bazen hayata hiç bulaşmamak istiyorum , Dünyaya geldiğim gibi hiç bir şeye bulaşmadan dünyadan gitmek istiyorum

Mutluluğunda sevincide senin olsun demek istiyorum , dönüp gitmek istiyorum arkamı

Yine şu tabiki itiraf gerektirmeyen bişeydir ,

Bu hayatın anlamı hakkaten birisine karşı duyulan sevgidir ,

Zaten böyle bişey olmasa iki cins olarak yaratılmazdı insanlar , ve birbiirne bu kadar muhtaç
                          sende kararsız kalma kardeşim ya. olur mu öyle kararsızlık. kararsızlık ne zaman yaşanır. konular hakkında fazla bir bilginin olmadığı durumlarda yaşanır. başka insan neden kararsılık yaşar ki

Yorum

Yani tavsiye ederim, spor hem sağlık için gerekli hemde görsel..
                            kadınlara ne kadar hitap eder ki görsellik. bana göbekli erkeklerden hoşlanan kadınlarda var diye teselli eden çok oluyor

Yorum

kilo verince yaşımdan daha küçük göründüğüm bir gercek...
                              ben spor yapmaya vakit bulamadım sadece günlük 600-700 kaloriyi aşmadan beslendim....midemde küçüldüğü için zorluk çekmedim....
                              GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

kadınlara ne kadar hitap eder ki görsellik. bana göbekli erkeklerden hoşlanan kadınlarda var diye teselli eden çok oluyor
                                kadınlar görsellikden birşey anlamaz mı demek istiyorsun??....teselli edilmekde ne kadar rahatlatır ki insanı...
                                GİDENE DUR DEMEM ....

Yorum

İşleniyor...
                                X