Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu GiDiŞlE oBeZ oLaCaĞıM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: KATTRE View Post
    kadınlar görsellikden birşey anlamaz mı demek istiyorsun??....teselli edilmekde ne kadar rahatlatır ki insanı...
    hemen sende öyle anlıyosun ya. herkesin etkilendiği konular farklı. mesela ben dominant kadınlardan hoşlanmam. çünkü kendim dominantım. ne kadar güzel olsun isterse manken gibi olsun bana hitap etmez o kadın. ama kimileri çok sever öyle kadınları. görsellik illaki gerekir ama salt bir kıstas değildir. bir sanatcı vardı kilolu. tual miydi ya tam hatırlayamadım. kiloluydu ama karizmatikti kilo ona tarz veriyordu.

şahan mesela recep ivedik filmini devam ettirmek için kendini 135 kiloda tutmaya çalışıyormuş. kilo vermemek için özen gösteriyormuş. gişe rekortmeni olması ayrı bir konu manken gibi kızlarla çıkmasına da diyecek yok
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
      Aslında itirafda bulunması gereken senmişsin be esintili
      hangi konularda istersin itirafı hemen edeyim. çekineceğim bir şey yok ki benim :S
      ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
        Bana sorduğun soruya cevap ver , göbekli erkeklerden hoşlanan birisini bulmak istiyorsun değil mi ?
        hayır hoşlanacağım birini bulmak istiyorum. benden hoşlananları herkes gibi bende buluyorum.

Yorum

eş seçmek çok farklı bişey ya. uyum olması gerekiyor. birde yanında olmasında huzur bulmanda çok önemli. yoksa her evlilik gibi sonu hüsranla biticek bir ilişkiye imza armış olucaz.

Yorum

arkadaslar benm ymk takıntıma care bulunn. ıstemedgım halde stresten ne bulursam yıyorum , hızlı hızlı . cok cok. huzurlu dingin sorunsuzken boyle olmuyor ama aklıma bsy takıksa (ki genelde takık) neler neler yıyorum ve sevmedıgım abur cubur ne varsa goturuyorum madde bagımlılıgı gbı aynı. bır an once yesemde hepsnı bıtse gıbı dusunuyorum. ve sonucunda kusuyorum cunku kılo almak ıstemıyorum.. nabıcm ben

Yorum

İşleniyor...
            X