Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir işe konsantrasyon olamıyorum galiba....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir işe konsantrasyon olamıyorum galiba....

Ben, kitap okuyamıyıorum,film izleyemiyorum,ders çalışamıyorum.
    Bunları izlerken sürekli aklım başka yerlere gidiyor.
    Sebebini tam bilmiyorum ama galiba ben de dikkat eksikliği var
    Kitap okumaya çalışsam bile yarım saat okurum sonra benim canım sıkıldı diyerek hemen bırakırım.
    Bir de benim şöyle bir sorunum var.
    Ben akşamları yatar yatmaz hemen hayal kurmaya başlıyorum ama çok imkansız hayaller geçen sene olan şeylerin hayalini bile kuruyorum.
    Benim sorunum ne arkadaşlar bana biraz yardımcı olursanız sevinirim
    Kendine iyi bak derler ve giderler...

bencede bir sorununuz yok eğer o kitaptan sıkılıyorsanız o kitap sizin tarzınız değildir hayal kurmakta zaten hep imkansız hayaller kurulur

Yorum

bu durum hep oluyosa gidip bi pdr ile filan konuşsan daha kolay olmaz mıydı roud: illa bişey duymak istersen biri hiperaktiflik biri aşırı hayattan bezmişlik ya da ağır bi duygusallık hali olabilir bazılarıda hayal dünyasına iç dünyasına çok düşkündür bununda çeşitli nedenleri olabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: shizuka_L View Post
        bu durum hep oluyosa gidip bi pdr ile filan konuşsan daha kolay olmaz mıydı roud: illa bişey duymak istersen biri hiperaktiflik biri aşırı hayattan bezmişlik ya da ağır bi duygusallık hali olabilir bazılarıda hayal dünyasına iç dünyasına çok düşkündür bununda çeşitli nedenleri olabilir.
        muayenehanenin adresini yazmayı unutmuşsun, klasik psikolog mottoları kanımca, boşboş konuş , indir 500 kaadı tamam sen iyileştin de yolla.
        Innocence proves nothing.

Yorum

gelir gelmez daha 5 yorum yapmışım psikolog damgası yedim ya olmadığımı kanıtlamak için ne yapmalı?

Yorum

bende öleim.. kafaya herseyi cok takarız beyni asırı yorarız bunların yanında düzensiz uyku falan bu durumların yasanmasına sebeb olabilio ..

Yorum

bu sorun bendede var, özellikle ders dinleme konusunda...
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

İşleniyor...
              X